Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] iPlay [Wojny Gildii] [Survival] [Igrzyska Śmierci] [Autorskie pluginy] [non-premium] [non-hamachi] [24/7]

Maczek007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eh jaki plugin wg ciebie jest autorski <po krótkiej rozmowie z osoba na konsoli dowiedziałem sie ze autorskim pluginem jest explrege- naprawia teren zniszczony przez tnt: którego nie ma w spisie pluginów natomiast jest creeperheal który ma ta opcje

Czyli serwer robiony przez 10latka który nie ma zielonego pojęcia o bukkit

tyle chyba wystarczy aby nie polecać tego serwera bo niczym się nie wyróżnia z serwerów których jest teraz bardzo wiele no i te "autorskie pluginy"

Opublikowano

Nie z 10 latkiem tylko z 17 latkiem, a co do creeperheal to byc moze ma taka opcje ale to oznacza ze to jest ten plugin ?

NP. Pluginow na logowanie tez jest wiele i co jakbym zamowil napisanie pluginy autorskiego to tez by oznaczało że nie jest autorski ?

Opublikowano

Nie z 10 latkiem tylko z 17 latkiem, a co do creeperheal to byc moze ma taka opcje ale to oznacza ze to jest ten plugin ?

NP. Pluginow na logowanie tez jest wiele i co jakbym zamowil napisanie pluginy autorskiego to tez by oznaczało że nie jest autorski ?

a teraz prosze wyjasnic dlaczego uwazasz ze jest to creeperheal skoro nie masz dostepu do listy pluginow ?

hm a wiesz co piszesz czy masz może taka słaba pamięć ?? mam jeszcze parę innych ciekawych ss ale mysle ze to wystarczy...

http://i47.tinypic.com/kaoha8.png

http://i47.tinypic.com/30ijokl.png

Opublikowano

Nie wiesz chyba jak dziala /pl

On pokazuje jakie foldery (uzywane) sa w folderze plugins a nie pokazuje plikow .jar

Nie zaprzeczam ze dziala na podstawie tego pluginu ale to nie oznacza ze nie jest autorski gdyz posiada wiecej funkcji niz ten creeperheal

daf71b921bc3a.png

Opublikowano

brak odpowiedzi teraz ?

a tak z innej beczki wolałbym cie juz na serwie nie widziec gdyz obrazasz administracje i graczy

obrażam śmieszny jesteś(mam ss każdej mojej wypowiedzi i raczej pamiętam co pisałem poza tym po co miałbym obrażać) ale skoro plugin działa z kodu creeperheal to oznacza ze został skradziony i ewentualnie nadpisany co jest banalne do sprawdzenia ponieważ każdy plugin wstawiony na bukkit.org jest własnością autora i posiada licencje oraz kod który można porównać....

Nie wiesz chyba jak dziala /pl

On pokazuje jakie foldery (uzywane) sa w folderze plugins a nie pokazuje plikow .jar

Nie zaprzeczam ze dziala na podstawie tego pluginu ale to nie oznacza ze nie jest autorski gdyz posiada wiecej funkcji niz ten creeperheal

raczej odpowiada za to plik plugin.yml w którym są zawarte informacje o pluginie ...
Opublikowano

eh to nie ma sensu dałem swoja opinie a ty zamiast ja przyjąć na klatę i to naprawić próbujesz mi coś wmówić ....

poza tym gdybym obrażał innych użytkowników dostawał bym ostrzeżenia a range mam jaka mam phi jakoś mi na niej nie zależy

a ten serwer jest jednym z wielu takich samych wiec czym się tu przejmować <już się nie będę wypowiadał bo brak mi slow>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Link do forum.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...