Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buahahaha....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moderator dzialu Counter Strike to jakis jelop (sorry) ... koles wyrzucil temat do kosza bo byly linki wychodzace do plugionow... Forum o cs'ie nie jest o cheatach wiec jaka to konurecja... jeszcze najbardziej znana strona Counter Strike'a! Ponad 300 pluginow a on to wyrzuca.. duzo jest takich tematow na tym forum, przeciez to tylko linki do pluginow a nie jakies reklamy!! Gdy usuwac kazdy taki topik to 1/2 forum by nie bylo!! Zall........... ten modek to debil....... To jest moje zdanie i go nie zmienie....

BTW. Link do tematu: http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=8169

Servery MapleStory godne uwagi:

- MevicStory - juz nie dziala

- aQuaMS - Klik

Jeżeli sądzisz, że Kaka jest złym moderatorem, a inni tylko liżą mu dupę wstaw to do sygny! :P(( <lizu lizu>

Opublikowano

widocznie usunął bo miał jakiś powód

|raport

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

To forum chyba dąży żeby na nim były tylko cheaty i nic więcej żadnej pomocy itp

Może mi ktoś wyjaśnić za co dostałem bana na 2koncie (nick Kapec120)???

17875.png

22242.png

Opublikowano
Moderator dzialu Counter Strike to jakis jelop (sorry) ... koles wyrzucil temat do kosza bo byly linki wychodzace do plugionow... Forum o cs'ie nie jest o cheatach wiec jaka to konurecja... jeszcze najbardziej znana strona Counter Strike'a! Ponad 300 pluginow a on to wyrzuca.. duzo jest takich tematow na tym forum, przeciez to tylko linki do pluginow a nie jakies reklamy!! Gdy usuwac kazdy taki topik to 1/2 forum by nie bylo!! Zall........... ten modek to debil....... To jest moje zdanie i go nie zmienie....

BTW. Link do tematu: http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=8169

Gdybyś umiał czytać to na pewno byś zauważył ze w regulaminie jest zabronione podawanie linków wychodzących i reklamowanie innych for ! Po pierwsze nie jestem twoim kolega i nie życzę sobie takich określeń mojej osoby bo ani wódki z tobą nie piłem i za mały w uszach jesteś . Po drugie weź dzieciaczku słownik do reki zamiast pały bo robisz straszne błędy ortograficzne . I zanim coś napiszesz to sie dziesięć razy zastanów bo możesz tego straszeni żałować .

BEZ BOTA TO NIE ROBOTA

Opublikowano
Gdybyś umiał czytać to na pewno byś zauważył ze w regulaminie jest zabronione podawanie linków wychodzących i reklamowanie innych for ! Po pierwsze nie jestem twoim kolega i nie życzę sobie takich określeń mojej osoby bo ani wódki z tobą nie piłem i za mały w uszach jesteś . Po drugie weź dzieciaczku słownik do reki zamiast pały bo robisz straszne błędy ortograficzne . I zanim coś napiszesz to sie dziesięć razy zastanów bo możesz tego straszeni żałować .

E ty też sprawdź w słowniku podkreśliłem aż 4 błędy !!! 3 ortograficzne 1 bez litery n na końcu

28503u.gif

18004.jpg

18002i.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...