Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] windows 7 - długo się ładuje, zmienił mi się wyglad, nie wiem co jest

adix112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Mam pewien problem, dzisiaj włączałem kompa jak zawsze.. No i coś zaczęło nie grać bo strasznie długo się ładował, gdy już się załadował i pokazał się pulpit to mym oczom ukazał się dziwny widok. Cały interfejs (wygląd) miałem zmieniony (jak w jakimś starym systemie 98), mulił komp jak chuj a w dodatku gdy klikałem PPM na pulpit by wybrać "personalizuj" to w ogóle nie reagowal, tak samo gdy klikam na ikonki na pulpicie to nie reaguje. Pasek zadań tylko działa... Gdy wszedłem w panel sterowanie i zmianę wyglądu mego paska zadań to.... NIC NIE MOGŁEM ZMIENIĆ...

Poniżej SS problemu:

http://www.tinypic.pl/3mvvvq137x6j

Wiecie co może nie grać? Miałem już tak wczoraj ale zresetowałem kompa i jakoś działał normalnie teraz tak nie mam...

Dodam że wina 7 mam od 2 miechów póki co śmigał bez zarzutu, robiłem już CCleanerem wszystko pousuwałem i nadal to samo..

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Hmm.. Dodam jeszcze że głos mi nie działa.. A jak sprawdzić czy mi z kartą graf. nic nie jest?

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Mi tak często system się uruchamia po tym jak zrobię aktualizacje systemu ,ale uruchomie ponownie i jest ok

Spróbuj przywrócić do poprzedniego stanu

Opublikowano

o właśnie tu glinka coś mi zaświtało bo właśnie ostatnio też miałem aktualizacje... A jak przywrócić bo tak ogólnikowo mówisz a ja to się na komputerach za bardzo nie znam...?

1xbQbvo.png

Opublikowano

o właśnie tu glinka coś mi zaświtało bo właśnie ostatnio też miałem aktualizacje... A jak przywrócić bo tak ogólnikowo mówisz a ja to się na komputerach za bardzo nie znam...?

Przywracanie Systemu, taka opcja.

Opublikowano

nagle mi wyskoczyło że jakis tam sterownik się zainstalował potem mi nie wiadomo skąd dźwięk się włączył to stwierdziłem że uruchomie ponownie kompa... Klikam uruchom ponownie, wyskoczył mi niebieski ekran i nic.... Więc zresetowałem kompa patrze.. i jest wszystko ok ni z gruchy ni z pietruchy. 2 raz mi się tak zrobiło... Wczoraj miałem to samo a dodam że dziś rano odpalałem kompa o 7 i wszystko było ok.... Dzięki za pomoc ... Macie lajki

Aha macie może jakieś rady żeby to się juz tak nie działo... Przywracania nie robiłem ...

1xbQbvo.png

Opublikowano

Jakiego mi polecacie ? Obecnie mam AVG

1xbQbvo.png

Opublikowano

dobra dzięki panowie że mogłem liczyć na waszą pomoc. Mam nadzieję że kiedyś oprócz tymi lajkami będę mógł się w jakiś sposób odpłacić.

Z fartem, siema!

1xbQbvo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...