Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting

marcin11798

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca się robić na tych hostingach: www.ownserver.pl mineserv.eu internalhost.pl? Jak nie to gdzie (Podaj strone albo nazwe hostingu albo vps )

Opublikowano

Ja polecam craftserve.pl.

Świetny panel, automatyczny itemshop, czego chcieć więcej ?

Mineserv.eu też może być. jest tańszy od CS.

Opublikowano

Craftserve.pl pomimo swojej drogiej cenie jest bardzo opłacalny.

Bardzo kolorowy, schludny PA, itemshop, bardzo szybka obsługa klienta w supporcie czy zero lagów w grze :-) Reszta nie dorównuje temu hostingowi.

Opublikowano

Craftserve najlepszy ponieważ jest itemshop, ładny styl strony craftserve co umożliwia nam przyjemniejsze edytowanie plików serwera, możliwość dynmapy, czyli wiesz jak wygląda mapa i kto obecnie się na niej znajduje, jest możliwe automatyczne wgrywanie pluginów czyli wystarczy wpisać nazwe pluginu i coś nacisnąć i tyle wystarczy, aby plugin był wgrany na serwer. Plusów craftserve jest dużo więcej np. to że ich maszyny pozwalają na komfortowe granie na serwerach bez lagów.

Z tych co wymieniłeś najbardziej polecam mineserv, jest tani itp. Myśle, że na nim do 40 slotów z nie przesadną ilością wgranych pluginów/modów mógłbyś grać bez wielkich, częstych lagów. Oczywiście ja tego nie sprawdziłem, taki jest mój domysł.

1361453243-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...