Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konopie

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuje być farmerem.

Zapewne zna się tu ktoś na tym.

Ma to bys hodowla indoor.

Skąd polecacie kupić nasiona i jakie dla początkującego farmera :>

Jak najlepiej wykonać boxa(oświetlenie, wentylacja, doniczka, nawóz, etc.)

Jak pielęgnować moje 1 dzieło.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Pytasz o takie rzeczy na forum gdzie średnia wieku max 15 lat + Pełno konfitur ?

Jest kilka dużych for o tematyce trafiki tam Ci pomogą

Opublikowano

hahaha kurwa człowieku to forum jest na polskim serwerze, pelne prawo do ip itd + średnia jak pisała glinka 15lat.

Idiot, idots kurwa.

ps. cieszą mnie drzewka, że ludzie sadzą ale za kurwa takie myślenie powinieneś dostac 10 murzyńskich pał!

Opublikowano

Wiesz o tym, że jeżeli policja poprosiłaby o twój adres ip administratora mpc to ma nakaz je udostępnić?

Wiesz jakie problemy możesz mieć przez wypisywanie w sieci takich rzeczy?

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Wiesz o tym, że jeżeli policja poprosiłaby o twój adres ip administratora mpc to ma nakaz je udostępnić?

Wiesz jakie problemy możesz mieć przez wypisywanie w sieci takich rzeczy?

A co to, komuna? Tutaj watpie by znalazl odpowiednia pomoc, ogolnie idiotyzmem jest zakladanie takiego topa w chujowa glebe, pelna nawozu 15letnich ludzin.

kh4xi.jpg

Opublikowano

najpierw posadz sobie Sative L i ew. AK47

po 2 krzaki , po 3-4 miesiacach bedziesz zbieral z jednego po 30-50g a potem to juz co miesiac więcej :P

Opublikowano

Tak, kurwa, bo tutaj siedzi pełno policjantów.

@TOP

Idź na inne fora, tutaj gówno znajdziesz, ale polecam ci Russian Haze'a na outdoorze, u mnie rok temu ładne wyrosło, 90g wypadło ;)

Opublikowano

tak czytam i myślę "ja pierdolę"

1. Takie rzeczy lepiej dowiadywać się od doświadczonych osób lub czytać gotowe tutki jak coś, ewentualnie pisać na forach temu poświęconemu nie tutaj

2. Dzieci niech wiedzą że za pisanie to was w dupe pocałować, co innego jak wystawiasz oferty sprzedaży albo się deklarujesz że coś robisz

3. Czas wzrostu zależnie od rodzaju to 3-8 miesięcy

I tak ode mnie pełna roślina zależnie od gatunku może mieć 2m+, przy kwitnieniu i suszeniu jebie praktycznie całe mieszkanie jeśli ktoś w domu trzyma, nie polecam zaczynać bez obeznania i odpowiedniego miejsca, i zanim wykiełkuje musi być w cieniu...

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ja bym za takie sie cos nie bral . Mozna dostac do 5 lat i jeszcze rura pali xD Musisz znalesc odpowiednie miejsce lampa cieplo dbanie !

BUM

Opublikowano

Ja bym za takie sie cos nie bral . Mozna dostac do 5 lat i jeszcze rura pali xD Musisz znalesc odpowiednie miejsce lampa cieplo dbanie !

Za posiadanie powyżej 5 gramów ( nie pamiętam dokładnie ) jesteś już uznawany jako diler i wtedy możesz dostać nawet do 8 lat. A do chyba tych 5g zostajesz posądzony tylko o posiadanie i pewnie dostaniesz zawiasy.

Kocham mame

Opublikowano

A u mnie konopia jest legalna i jaranie też :D Sąsiad wystawia swoje drzewka jak jest słońce na balkon.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

no wyciaga sie po 200g ale to po jakims czasie np. 6-7 miesiacach , bo z 1 badyla z ziemi wyrastajacego nie zbierzesz tyle :P

Ta, ale wydaje mi się że z automata po 3mies z jednej roślinki 90g to trochę jest ;)

Opublikowano

Koledzy z tym przypałem mają rację, napisałeś trochę w złym miejscu, ale już mniejsza z tym.

Planuje być farmerem.

Zapewne zna się tu ktoś na tym.

Ma to bys hodowla indoor.

Skąd polecacie kupić nasiona i jakie dla początkującego farmera :>

Jak najlepiej wykonać boxa(oświetlenie, wentylacja, doniczka, nawóz, etc.)

Jak pielęgnować moje 1 dzieło.

Nasiona możesz niekiedy w środku topów spotkać, oczywiście pierw musisz kupić opcję ;)

Jeśli chodzi o sklep internetowy to polecam:

http://greenlabelseeds.com/

Sprawdzony sklep, mają dobre pestki.

Co do reszty pytań to odwiedź i zapytaj na:

https://www.forum.haszysz.com/

Bo nie chcę wykazywać się wiedzą na przypale, zapewne większość wie o co chodzi.

... dodaj forum do wyjątków (firefox), SSL coś nie trybi.

Za posiadanie powyżej 5 gramów ( nie pamiętam dokładnie ) jesteś już uznawany jako diler i wtedy możesz dostać nawet do 8 lat. A do chyba tych 5g zostajesz posądzony tylko o posiadanie i pewnie dostaniesz zawiasy.

Do 5 gramów zaliczane jest jeszcze jako 'na użytek własny', powyżej jako diil, dobrze napisałeś.

screenshot_10.jpg

Opublikowano

Swoje dzieło pielęgnuj jak kobietę. Będziesz zadowolony! Lepszej rady nie dostaniesz.

Pis joł.

*FSSSSSSSSSSSST*

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Na mpc z takim czymś no siema ;D, nie zapomnij zdjęć plonów na fejsa wstawić !

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...