Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieje możliwość?

BerECiaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce zakupić serwer na craftserve. Jest tam kilka możliwości zapłaty.

Mam pytanie czy mogę wydrukować/wypełnić ten druczek i zanieść na pocztę z pieniędzmi i dostane serwer? Chodzi mi oto, że na stronie jest możliwość zapłaty przelewem i wpisuję się imię, nazwisko, nr zamieszkania i kwote.

Drugie pytanie: czy mogę innym sposobem kupić serwer?(oprócz sms)

PS: Mam 14 lat.

Opublikowano

Dlaczego nie polecasz? I jak mam 14 lat i wypełnię tam swoje dane, to otrzymam serwer?

W sensie nie jest to zły pomysł, ale lepszym już jest nawet PayPal, którym przelewasz pieniądze i masz od razu. Pocztą to nie wiadomo ile ;/

Opublikowano

No tak, ale ja nie posiadam konta bo mam 14 lat. Czyli jak wypełnię na poczcie ten druczek i dam go Pani razem z 36zł to po kilku dniach będę miał serwer?

Opublikowano

No tak, ale ja nie posiadam konta bo mam 14 lat. Czyli jak wypełnię na poczcie ten druczek i dam go Pani razem z 36zł to po kilku dniach będę miał serwer?

Kolego, to jest logiczne. Jeżeli wypełnisz wszystkie dane przelewowe i podasz dokładną sumę to do 5 dni roboczych, powinieneś mieć już serwer..

8372383248.png
Opublikowano

Kolego, to jest logiczne. Jeżeli wypełnisz wszystkie dane przelewowe i podasz dokładną sumę to do 5 dni roboczych, powinieneś mieć już serwer..

Ok dzięki, temat do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...