Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziffaczne lagi na Singlu.

Synekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem krótko i na temat, nie będe wymyślał historyjek.

Na Multiplayerze mam średnio 60fps-ów, jednak na Singlu fapesy zmniejsza się do 0fpsów.

Obecnie mam Oprifine Ultra skonfigurowanego odpowiednie. Reinstall javy sterowników i minecrafta nie pomógł.

Jak masz się zapytać jakie mam konfiguracje, to wyjdz.

Mam nadzieję że pomożecie mi rozwiązać ten problem.

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Jakie masz konfiguracje? xD

Dodaj więcej ramu do mc, przeczyść komputer CCleanerem, wyłącz nie potrzebne programy. Ew. użyj GameBoostera

Opublikowano

Jeżeli masz coś zbudowanego tam dużego to FPS się zmniejszą a jeśli nie masz to nie wiem. ;x

Jak dalej to wyłącz niepotrzebne programy np. GG lub coś w tym typie, jak dalej nie to ew. GameBooster'a.

Link do GameBooster :

http://www.dobreprogramy.pl/Game-Booster,Program,Windows,26748.html

Jeden z większych projektów! || CS W Minecraft już wkrótce!  ||

----| http://www.mpcforum.pl/topic/1396907-counter-strike-w-minecraft-modyskryptyzapowiedz/|----

Opublikowano

@Up1-2

Gamebooster nie spełnia swojej roli gdy gramy na Pirackim Launcherze, Jak moge mieć coś zbudowanego skoro Naciskam create world? xD

all off, No chuj najwyżej Dam raporta o zamknięcie tematu , bo wątpie że ktokolwiek mi pomoże, Najwyżej zrobie formacika

Narazie, dobranoc

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...