Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Premium Jak Zmienic Nick?

Daaanio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wlasnie wygralem konto premium w minecrafcie z czego sie bardzo ciesze, tyle, ze konto premium ma ustawiony brzydki jak dla mnie nick.. tzn "adek19999" i chcialbym go zmienic.. Czy istnieje taka mozliwosc? Bardzo prosze o pomoc. Pozdro DanioTV ;D

bez gif.

Opublikowano

Na razie nie jest to możliwe. Czytałem gdzieś, że Mojang niedługo planuje w ogóle przejść na system logowania się do gry przez maila, więc zmiana nicku też pewnie wejdzie w życie.

Opublikowano

Nie da sie zmienic nicku.

Może jut­ro przyj­dzie szyb­ciej, gdy zaczniemy żyć te­raźniej­szością i przes­ta­niemy się mar­twić o przyszłość.

Opublikowano

Tak więc nie ma zadnej mozliwosci zmiany nicku ? Bo chcialem nagrywac odcinki, a z takim nickiem, to nie mam mozliwosci ; d

Mam tez pytanie, czy jest mozliwosc przeniesienia tego konta premium na inne konto ? .. Np. z moim nickiem ; D

bez gif.

Opublikowano