Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Punkty Bojowe

Gość Broniar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam taki problem, ponieważ gdy zacznę mecz pogram z 2 minuty i mam na czacie komunikat że ,, Punkty bojowe nie zostaną przyznane za ten mecz ponieważ znajdujesz się w karnej kolejce tego meczu '' i powiedzcie o co chodzi? Wczoraj wygralem mecz i zadnych punktów i się trochę wnerwiłem.

Opublikowano

Masz low priority.

Jesli nie wiesz to:

Low priority to system karny, grajac w nim nie zdobywasz battle pointsow ( itemy dalej moga dropac ) .

Dostales go albo za leave albo za noobstwo.

Opublikowano

Tylko że ja to mam od wczoraj a ten czas ciągle niby spada, a pozatym opusciłem tylko 2 mecze z czego w jednym mi kompa zcrashowalo...

Opublikowano

Masz low priority.

Jesli nie wiesz to:

Low priority to system karny, grajac w nim nie zdobywasz battle pointsow ( itemy dalej moga dropac ) .

Dostales go albo za leave albo za noobstwo.

Moga dropac, ale jego szansa na zdobycie spada do zera.

@op

Jestes w low prio, nie wrociles przed 5 minutkami do danego meczu, proste. Jest napisane kurwa bykiem, przed kliknieciem PLAY, na czerwono, ze jestes w low prio i ile czasu w nim bedziesz. Fuck, czytanie ze zrozumieniem sie klania.

kh4xi.jpg

Opublikowano

Dobra kurwa zwolnijcie w dupie mam ten temat zamknijcie to bo widze 0 pomocy a w dote gram kilka h wiec nie wiedzialem

ifter masz lajk, wildarrr raport

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...