Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Twoje statystyki.

Paweu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem na TAK, przyda się na pewno. Pamiętam stare czasy, lepiej było właśnie z tymi raportami, wszystko było ładnie pokazywane, a teraz ten "ModLogs" to tragedia..

Opublikowano

Zbędny bajer jak dla mnie, dodatkowo zawsze to będzie obciążać forum przy +600k użytkownikach.

rzeczywiście, na mpc jest codziennie 600 moderatorów/kidów/globusów itd......

proszę, wejdź tutaj http://www.mpcforum....tats&do=leaders i policz moderatorów, to są wszyscy moderatorzy/kidy itd.(modlogs łapie tylko część)

jeżeli dla ciebie 108 = 600.000 , to chyba pora wrócić do gimbazy matmy się nauczyć

a jak potrzeba tego moderatora miesiąca to wystarczy jedno zapytanie do bazy wykonac

@down

no to ta ;f

Opublikowano

rzeczywiście, na mpc jest codziennie 600 moderatorów/kidów/globusów itd......

proszę, wejdź tutaj http://www.mpcforum....tats&do=leaders i policz moderatorów, to są wszyscy moderatorzy/kidy itd.(modlogs łapie tylko część)

jeżeli dla ciebie 108 = 600.000 , to chyba pora wrócić do gimbazy matmy się nauczyć

a jak potrzeba tego moderatora miesiąca to wystarczy jedno zapytanie do bazy wykonac

Statystyki były dla wszystkich, tylko że użytkownicy mieli tylko ilość wysłanych raportów.

Opublikowano

Zdecydowanie NIE.

Weźcie się do roboty lepiej a nie na staty patrzycie:f

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Tą funkcję mieli by tylko kid+

Po co to moderatorom jeśli te wyższe rangi mają modlogs i aktualizują się co 24h. To powinno być dla zwykłych szarych użytkowników a nie tylko dla tych "lepszych". Każdy powinien mieć prawo do spojrzenia na swoje statystyki więc jeszcze raz tak.

Opublikowano

Zwykli użytkownicy mogli by tylko zobaczyć swoje raporty. A jest już coś takiego. Linka nie dam bo jestem na telefonie.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Zwykli użytkownicy mogli by tylko zobaczyć swoje raporty. A jest już coś takiego. Linka nie dam bo jestem na telefonie.

Jak tak to tak ;d

Na tak ;d

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci oto: http://www.mpcforum.pl/replogs/

To bynajmniej mi nie działa. c:

Już działa.

W sumie to administracja ma inne ważniejsze sprawy na głowie. A to jest taka mała duperelka.

Sugestię odświeżę jak będzie na to czas ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...