Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKUP WoW-a?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar zakupic wowa z wszystkimi mozliwymi dodatkami. Grałem w strter ten do 20 lvl i mam takie pytanie czy opłaca sie zakupić tą ową gre czy poczekac na darmowa tere . Czy GW II tez jest interesujace? Czy Wow to jednak WoW . Musze sie przyznac uwielbiam gry MMo gram w Diablo III RaiderZ i nieco starsze prodikcje jak Metin2. I tutaj znów pytanie do was czy WoW bedzie nadal taki atrakcyjny jak jest teraz? Czy mam szanse znalezść jakąś ekie która wytłmumaczy mi jak budowac postać? Reszte zostawiam dla was:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

WoW... Tytuł mówi sam za siebie. To marka, której nie da się podrobić.

I teraz mam pytanie. Czy jesteś w stanie grać codziennie kilka godzin minimum, aby być w aktywnej gildii?

Mam Guild Wars 2 i jestem zadowolony, mimo iż nie mam czasu na granie już w ten tytuł to nie martwię się, że przelatuje mi abonament i inne takie...

WoW to większy wydatek + Abonament. Guild Wars II - To tania propozycja i chyba bardziej polecam ją do gry PvP, a raczej WvWvW niżeli do PvE.

Kochasz PvE? Wybierz WoWa...

Opublikowano

Powiem tak PvE (powrót do dzieciństwa) stara gra Metin2 grałem w nią około 4 lat temu . Jednak skłonnośc do PvE jak i robienie jakich kolwiek (rajdów) czy jak to jest nazwane jestem naprawde głupi co do WoW-a chce tą gre porostu poznać . Jeszcze się z tym rześie czy zakupic ten tytuł czy też nie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Polecam Tobie serwer Hellground - Polski priv WoWa... Poznaj mechanizm gry tam, a jak się Tobie spodoba kup oryginał.

Szkoda wrzucać kilkaset złotych i nie wiedzieć czy będzie się grało dłużej niż miesiąc, a jeżeli chcesz jakieś info o GW2 pisz pw.

Opublikowano

jeszcze mam pytanie odtyczacae jakiegos wstepnego porodnika do tej gry . Czytałem kilka ale nic to nie daje . Chodzi mi o to jak budowac swoja postac bede grał pandarenem (monkiem) i mam pytanie jak rozdawac te całe drzewka pod tanka.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Teraz w MoP'ie te drzewka uległy zmianie, wybiera sie tylko 6 skilli co 15 lvl. Także wybierasz sobie skille które bardziej Ci odpowiadają, aniżeli rozdawać punkty w drzewku aby wykręcić jak najlepszy dps. np, tak jak to miało miejsce w chociażby CATA.

A co do zakupu tej gry, też się wachałem (ale z powodu kosztów), grałem na privie i miałem jakieś rozpoznanie co ta gra może zaoferować.

Wkońcu kupiłem i wiesz co , żałuję tylko tego że tak późno.

Opublikowano

Personalizacje postaci ograniczyli niczym w Diablo 3, masz do wybrania 5 skilli i siema, cały twój rozwój postaci. Nie polecam nowego dodatku, WoTLK się koncentrowało na rozwoju postaci, każdy punkt talentów był ważny a tu masz co 15 lvli to ja dziękuję, wszystko dla casuali, a nawet taki casual też by się chciał trochę pomeczyć. Swoją drogą ja za same Cata płaciłem 110 zł, ale to inna bajka.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Początek przygody z WoW'em w MoP'ie gdzie Blizz odpie**** maniane i robi każdą frakcje z daily.... będziesz się tylko denerwował, ile czasu tracisz na Daily>daily>daily>daily ;] Ogólnie pandy,złe króliczki, marchewki, czy inne kolorowe krainy nie przypadły mi do gustu, cały dodatek ogólnie rzecz ujmując. Ale to mogą być tylko moje spostrzeżenia, bo grałem w tą grę ~ 6lat.... Ogólnie WoW-chyba każdy słyszał tą nazwę ;] ale moim zdaniem lepiej będzie jak kupisz sobie GW2 czy coś i nie denerwować się, że tracisz abonament z konta itp.. i nie irytować się, że 90% Twojej aktywności przez pierwsze ~2-3miechy to będą daily.

1373369406-U138092.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli lubisz gry MMO i masz kase na oplacanie abonamentu to kupuj bez wahania. Miałem identyczną sytuacje jak LuuuuuuuziQ, żałuje że wcześniej nie zacząłem grać. Wowa teraz dużo uprościli, chociaż z tymi daily q to troche przegieli (plus jest taki, że można kilka golda zarobić) ;)

Opublikowano

Uproscili... Ii pytanie po kiego grzyba...

Ponieważ Blizzard zauważył że nie przybywa subskrybentów. Bylo tzw. bywalcy , którzy kupowali pre-paidy , ale ta liczba nie wzrastała tylko stała w miejscu, czasami nawet spadała. Więc blizzard postanowił zrobić grę w którą bd się grało łatwiej i przyjemniej, aniżeli siedzieć po 5-6h dziennie żeby coś osiągnąć. Mi to odpowiada, chociaż ten "poziom trudności" jest lekko przegięty.

Opublikowano

bd się grało łatwiej i przyjemniej

jak dla mnie to nie jest przyjemne , easy -mode.... przybywa subskrybentow... nie wiem czy takich subs można nazwać nimi.... przyjemność daję osiągniecie czegoś pomimo przeszkód a nie bez nich..

ale to jest tylko moje zdanie , każdy lubi co innego

1373369406-U138092.png