Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Modernizacja] Lekka modernizacja.

Zielen132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w temacie mam swoją staaarą maszynę a mianowicie:

Intel Pentium 4 2.8 GHz

Radeon Sapphire x1550 256mb

2GB

XP SP 3

Zasilacz jakiś Highlander 450W

No i płyta główna: MSI 865GM3-S (MS-7037)

Więc, chciałbym coś zmienić aby zwiększyć wydajność tego złomka ale nie wiele, coś żeby zagrać sobie na minimalnych w GTA 4 albo Fife 12, więc co polecacie zmienić? Żeby wyszło jak najtaniej. Każda sensowna wypowiedź, nagradzana lajkiem.

Opublikowano

spal go i kup coś lepszego to zobaczysz przynajmniej w minimalnym na nowszym złomie te gry

@DOWN nawet dodam ze to praktycznie max w rozbudowie tego komputera, dalej się juz nie da i tylko cos nowszego kupić od podstaw

no bez przesady z ceną, na allegro za 300 zł kupi skrzynkę z lepszym prockiem, płytą i grafa zintegrowana + badziewny zasilacz, grafikę używana też znajdzie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

robem dobrze gada, komputer shitowski jak nie wiem. Zainwestujesz około 1100 zł i będzie już coś bardziej sensownego (hd4850 + g550)

teraz trzeba by dokupić ramu, zmienić system na 64bit, zmienić grafikę, zasilacz i zostawałaby sprawa słabego proca

Opublikowano

Myślałem właśnie nad jakąś używką, ale za chiny nie mogę znaleźć, moglibyście coś pomóc?

@Edit: Moglibyście podać, jakiś optymalny nie drogi sprzęt który by w miarę pracował jakoś? Poszukałbym na forach, używek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...