Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] formacja+konfy

anyysz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam . miałbym do was pare pytań.

chciałbym zacząć bocić na x-7 mk+bmk+dk, ale musze zacząć od formacji dronów- mam serce, czy wymagany jest romb ?

czy warto mi stawiać tam bota FE (6lf4) ?

jeżeli tak to prosiłbym was o podanie konfiguracji .+ jaki ustawić radius itd. ?

Opublikowano

witam . miałbym do was pare pytań.

chciałbym zacząć bocić na x-7 mk+bmk+dk, ale musze zacząć od formacji dronów- mam serce, czy wymagany jest romb ?

czy warto mi stawiać tam bota FE (6lf4) ?

jeżeli tak to prosiłbym was o podanie konfiguracji .+ jaki ustawić radius itd. ?

http://www.mpcforum....496-tutbocenie/ tu masz tak poniekąd wyjasnione. Sprawdziłem na sobie i najlepiej sie boci na x-4 bo tam rzadziej padasz i wyciagam 5100 uridium, na kryśkach wyciągałem 4200-4500. Romb na bota który bije alienki obowiązkowo. Nie opłaca się bić mk itd.

silvertcsax.gif

Opublikowano

zawsze mozesz spróbować jak to będzie czy serce czy romb :)) są takie osoby które na bocie i bez romba bocą i dobrze im idzie wystarczy dobry statek i dobra odległosc od aliena

http://www.mpcforum....496-tutbocenie/ tu masz tak poniekąd wyjasnione. Sprawdziłem na sobie i najlepiej sie boci na x-4 bo tam rzadziej padasz i wyciagam 5100 uridium, na kryśkach wyciągałem 4200-4500. Romb na bota który bije alienki obowiązkowo. Nie opłaca się bić mk itd.

Mało padasz powiadasz? nie na kazdym serwie ... są takie serwy gdzie na 1 gali często robią wyloty niż na 2 , to wszystko zalezy od serwa

Opublikowano

Moja sugestia jest taka abyś bocil na 1 gali x3/x4 lub na 2 gali ale to x8.

Zarobek będzie znacznie większy.

Na tamte mapy to formacja strzaly za 1mln kredek.

Co do romba na 1 gali to pff.. zbędny na leonku. Najlepiej szewron ale jak ci uri szkoda to ta za kredki.

Opublikowano

na x-4 latasz lenovem ?

Nie golcem, dres na osłone - sentinel. Romb. 1 konfa: 4 osłonki napędowa (havocki) 2 konfa: ucieczkowa(herkulesy). Rzadko padam.

silvertcsax.gif

Opublikowano

ale chcialbym tez puscic na x-7 ponieważ mój klan ma tam baze, więc zawsze mam jakiś % bicia, poważki itd..

Myslałem że bardziej o uridium chodzi :D. No ale coż. Na x-7 latałem podobnie dres na osłonkę, konfy te same, romb. Radius mk i bmk - 650 duże krychy - 700.

silvertcsax.gif

Opublikowano

mi też, im więcej bije tym więcej zarobie.. Ty byś mimo wszystko polecił mi x3/x4 ?

Tak. Z 6 LF4 jeszcze bym pobocił trochę na 1 gali. Ale słuchaj wszystko można sprawdzić samemu:D Puść któregoś razu bota na 2 h na x-4 a następnie na 2 h na x-7 i porównaj. Bo nie wiem jak to z tą bazą wygląda ile ci procent na hita daje więcej, bo sie nigdy w to nie bawiłem więc ci nie powiem.

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...