Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ktoś morze mi pomóc szukam sposobu jak zarobić w anion na serwie Infinite

cybuch To Śmieć Jeżeli Tez Tak Uważasz Wklej To Do Swojej Sygnaturki

Opublikowano

Własnie też z tym mam problemy zawsze wysiadam na 30lvl 0 kasy i nie ma jak grać, czekam aż zrobia Abyss, bedzie mozna dropnąć jakies fajne itemy= kasa!.

Btw, nie jestem na czasie, czy dodali juz abyss, aktualnie mam przerwe w aionie (brak abyss).

userbar808467.gif
Opublikowano

ma ktoś jakiegoś linka do torrenta Aiona z takiego, z którego da się go szybko ściągnąć? bo przez ten oficjalny download nie chce sciągać bo 16 godznin non strop komp mi nie może chodzić... : /

widziałem już gdzieś linki do torrentów ale nie mogę ich znów znaleźć... : /

proszę o pomoc...

Opublikowano

już znalazłem piękne 50 parcików na rapidzie tylko zamiast ściągać się jeden statystyczne 30-35 minut przy szybkości mojego neta 1,3Mb ściągało się 2 godziny 1 part... nie wiem czy to wina mojego neta czy serwerów rapida... : / ale mniejsza o to... oto link do partów -> http://precyl.pl/smietnik/2539651-rapidshare-aion-the-tower-of-eternity.html

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

zafiriusz, mi mój kolega klienta, InfiniteAion ściągnął w 3godz. , z internetem 8mb/s

z twoim internetem 1.3mb/s powinno ściągnąć się w około 6-10 godz. tak myślę. ale nie wiem.

aaa, zarobek na kase na InfiniteAion, to dropić/robic "stigmy" i selać innym graczom. lub Manastone np. od 40-50lvl to pójdą 1x za około 300k lub więcej zależy czy ludzie chcą akurat takie jakie macie... Myślę że pomogłem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...