Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam jakiejś ciekawej gry która szybko się nie nudzi :) Chcę pograć z kumplem w coś ale nie wiemy w co. Najlepiej aby gra była f2p. Myślałem na WoW, CabalOnline, WoT, Dc Universe. Którą grę z tych mi polecacie? Może macie jakieś swoje propozycję? Za pomoc dam lajki.

Jeśli zły dział to przepraszam i proszę moda o przeniesienie.

Opublikowano

@UP

W NFS grałem i mi się znudził ;( A w LoL'a gram. Wybaczcie zapomniałem o tym wspomnieć.

@EDIT

A możecie powiedzieć czemu akurat te gry?

Opublikowano

A ja polecam Wolfenstein Enemy Territory. :P Można grać na serwerach z innymi oraz możecie sobie stworzyć własny i pograć we dwóch przez Hamachi. :P Dodatkowo w internecie jest wiele fajnych map, które można wgrać i urozmaicić rozgrywkę. Najlepsza jest chyba mapka z 'Szeregowca Ryan'a. ;)

Opublikowano

Polecam WoWa, oczywiście jeżeli chcesz grać długo. Znam kilka osób które bardzo cenią tą grę. W szczególności, że grasz ze znajomym.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

LOL, CA, WR, BFP4F, COD MW 1 , GTA 4, Ski jump 2002 :P

To tak: W LoL'a gram, w CA nie gram bo połowa znajomych dostała bana za free, WR(WarRock?) Grałem i to jest porażka ;/ Bynajmniej kiedyś jak w 98%gier był jakiś cheat. CoD MW 1 gram a dwa pozostałe nie dziękuje :)

Zaraz zobacze co to i dam znać.

Opublikowano

@UP

Report za spam

@2UP

Jak już pisałem post nad Tobą WarRock dla mnie to dno :(

Czekam na dalsze propozycje.

@EDIT

2report... A ku**** se w rodzinie poszukaj

Opublikowano

W BF P4F grałem BF Hero jakoś mi nie przypadło do gustu (grałem u kumpla) pozostałe dwa sprawdze :) W sumie można zamknąć. Dostałem wystarczającą ilość gier którą sprawdze :) Dzięki wszystkim 3m cie lajki.

Opublikowano

Teeworlds - Ogólnie to gra bardzo wciąga, a grafika gry podkreśla jej super klimat.

Trackmania - Ta gra chyba najbardziej mnie wciągnęła. Zdobywanie lepszych medali i pokonywanie własnego rekordu to na prawdę dobra zabawa

Counter strike 1.6 - Polecam, bo sam się teraz przygotowuje na szkolny turniej xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...