Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grą

deadkiller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Jakoś tydzień temu miałem przez chwilę wyłączony wentylator procesora, nie wiedziąc wszedłem do gry komputer się wyłączył potem nie chciał właczyć, kiedy wszystko naprawiłem (podłączyłem wentylator) zauważyłem, że minecraft się ścina np. podczas zjazdu po torach z wysokiej górki lub też gdy widzę duże obszary np. stoję dość wysoko. Dodam również, że wcześneij czegoś takiego nie było. Próbowałem reinstalować minecraft itp. nie pomaga. ( próbowałem optifine też nie daje oczekiwanych rezultatów )

Proszę o pomoc !

Opublikowano

Najlprawdopodobniej mogles uszkodzic procesor. Bo nie miales wentylatora podlaczone. Zapewne jeszcze miales ustawione standardowa temperature wylaczenia sie procesora czyli o ile sie nie myle to ok. 110 *C .

13shXw3.jpg

Opublikowano

Chociaż procesor wygrzewany jest w o wiele wyższych temperaturach więc przy 110*C nie miał opcji się uszkodzić co innego płyta główna. Ale to tylko moje skromne zdanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...