Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystko o MyCommand

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Poradnik dla początkujących przydatny lecz nie wszystko zostało wyjaśnione.

Mógł byś jeszcze wyjaśnić konfigurację chest menu  Bo to jedna z fajniejszych opcji :) 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiesz co? Powinieneś opisać jak zrobić swoją permisje do swojej komendy bo stworzyłem u siebie komendę  /info a nie wiem jak zrobić permisje.

Ip mojego serwera : Jaguar.ench.pl Serdecznie zapraszam!!!

Wiesz co? Powinieneś opisać jak zrobić swoją permisje do swojej komendy bo stworzyłem u siebie komendę  /info a nie wiem jak zrobić permisje.

Ip mojego serwera : Jaguar.ench.pl Serdecznie zapraszam!!!

Opublikowano

Sam korzystam z tego pluginu i bardzo polecam :) Ale ciężko jest wymyślić coś oryginalnego, w dzisiejszych czasach wszędzie są gotowce :P

• 1 rok później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

MyCommand ma wiele plików, a ty nie mówisz w ,których tworzysz te komendy.

####################################################################

#     Miejsce na twoją reklamę      # #     Miejsce na twoją reklamę      ##     Miejsce na twoją reklamę      #

###################################################################

Pisz na pw lub na maila [email protected]

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 lata później...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Dnia 9.01.2013 o 20:47, iIvanowski napisał:

# MyCommand Commands Config File # commandsnumber (default 20) it's number of command you want make # Don't forget the '/' on runcmd line , example command: /myhelp # type accept = text , runcommand , broadcast-text , runcommand-text , runcommand-broadcast-text , perm-broadcast-text , addpermission , addtimer , runconsole , runcommand-perm-broadcast-text , runcommand-random , runasoperator # Additional type accept if you use Spoutplugin = spout-text , spout-notification.\n" + # runcommand type example -> If command: /l and runcmd: /list,when you type /l mycommand execute /list # runcmd support custom argument in game.($arg1,$arg2,$arg3,$arg4,$arg5,$multiargs) Example - runcmd : /time $arg1 # For Delayed command add $delay$ before the command in runcmd Example : - $delay$/list # Set delay time with delaytimer: 5 (5 = seconds) # Use the dot . for decimal cost Example = cost : 5.5 # You can use a custom permission node by placing "permission-node:" field in a command. # Custom error-message for invalid args ,put "error-message:" line in a command. # http://dev.bukkit.org/server-mods/mycommand/pages/configuration-and-example

to mam zmienić jakoś czy zostawić?