Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ocenicie moją umiejętność gry?

ziom0002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zajebisty jestes, na botach takie staty, naucz mnie grać mistrzu, albo lepiej.. jedź do tybetu i nauczaj mnichów by kontynuowali twoje nauki :>

H@H@ jeb**m jak to przeczytałem xD!

Btw. Nice build :D

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gówno prawda , robiłeś temat , że niby miałeś pente Teemo x2 , i pokazałeś tylko staty , a tak na prawde :

i61o2l.jpg

GG,WP piczko. :)

@Topic ,

Na botach latwo mieć takie staty , jeżeli grasz pierwszy raz w lola to od tego czasu graj tylko z graczami.

P.S : Alistar pod AP jest nawet dobry :D

Aaaaa... OMG a ja myślałem, że penta ;x a tu x2 quadrakill ale i tak nie jest żle xD

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

1. Nie grałem od około 3 miesięcy.

2. Celowo grałem z botami dla porównania.

3. Alistar to postać typu tank ( małe obrażenia, dużo hp, zazwyczaj dużo asyst, mało zabójstw, brak śmierci).

3. No i co że tank ? Jak sie ktoś uprze to może go zrobić AP a nawet AD.

Polecam na tym lvl zagrać PvP.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

o.O

Racja nikt nie pisał o ocenianiu : .

Moją umiejętność gry na podstawie statystyk, a nie co mam poprawić w swoim stylu gry, jaki build itp.. Jeśli będę czegoś takiego potrzebował to nagram filmik, a zajmę się nagrywaniem po powrocie ze szkoły na prośby (i inne żebym wrzucił filmik) Sakines, Kondjo, Isarow i Cyps

Co?

Nowicjusz
Opublikowano

Aaaaa... OMG a ja myślałem, że penta ;x a tu x2 quadrakill ale i tak nie jest żle xD

Ty nawet nie rozróżniasz penty od quadry.. Więc lepiej przestań hejtować bo taki pro to nie jesteś :)

BTW.

Na boty to nic specjalnego, a co do buildu to taki do trollowania :P

Spróbuj Alistara w jungli ^^

Opublikowano

Alistar w jungli op ze swoim CC.

Co do tematu:

ten topic nie ma większego sensu skoro jedni szpanują statami, a drudzy ich cisną. Ludzie ogarnijcie się.

Możesz użyć logiki by usprawiedliwić wszystko. To jest jej potęga, a zarazem wada.

Opublikowano

Ty nawet nie rozróżniasz penty od quadry.. Więc lepiej przestań hejtować bo taki pro to nie jesteś :)

BTW.

Na boty to nic specjalnego, a co do buildu to taki do trollowania :P

Spróbuj Alistara w jungli ^^

Aż taki pro nie jestem ale wszystkich (prawie jeżeli ktoś umie grać to troszke trudniej) rozwalam nawet 20+ lvl'e jak chcesz możesz zobaczyć tylko, że ja mam mało postaci i tylko 2 za 1350 reszta za 450..

Opublikowano

Aż taki pro nie jestem ale wszystkich (prawie jeżeli ktoś umie grać to troszke trudniej) rozwalam nawet 20+ lvl'e jak chcesz możesz zobaczyć tylko, że ja mam mało postaci i tylko 2 za 1350 reszta za 450..

Yyy to jakis troll czy co bo nie wiem czy mam sie smiac czy smiac?

Grasz na poziomie mistrza 3k elo jest twoje.

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Yyy to jakis troll czy co bo nie wiem czy mam sie smiac czy smiac?

Grasz na poziomie mistrza 3k elo jest twoje.

Kolejny debil z lvlem mniejszym niz 30 a nawet m.niz 20 , D.E.B.I.L .I jeszccze zaklada temat czy dobrze gra na botach uhh; / Jesteś ocelote !!
Opublikowano

Kolejny debil z lvlem mniejszym niz 30 a nawet m.niz 20 , D.E.B.I.L .I jeszccze zaklada temat czy dobrze gra na botach uhh; / Jesteś ocelote !!

Czy ty jesteś taki tępy czy tylko udajesz? Z tego co piszesz to wynika, że każdy kto ma mniej niż 20 lvl to debil, a ty jesteś rzekomo pro. Ja jestem kimś kto zagra raz albo dwa na kilka miesięcy, a więc zamknij ryj jak się nie znasz. Co do tego, co wcześniej pisałem, że nagram filmik i wrzucę. Nie mogę tego zrobić, ponieważ kilka dni temu robiłem format kompa i zapomniałem klucz aktywacyjny do frapsa, a drugi raz tego samego nie zamierzam kupować. Co do waszych postów na temat tego abym zagrał PVP, zmarnuje dzisiejsze popołudnie, aby udowodnić coś co mi nic nie da.

Co?

Opublikowano

Czy ty jesteś taki tępy czy tylko udajesz? Z tego co piszesz to wynika, że każdy kto ma mniej niż 20 lvl to debil, a ty jesteś rzekomo pro. Ja jestem kimś kto zagra raz albo dwa na kilka miesięcy, a więc zamknij ryj jak się nie znasz. Co do tego, co wcześniej pisałem, że nagram filmik i wrzucę. Nie mogę tego zrobić, ponieważ kilka dni temu robiłem format kompa i zapomniałem klucz aktywacyjny do frapsa, a drugi raz tego samego nie zamierzam kupować. Co do waszych postów na temat tego abym zagrał PVP, zmarnuje dzisiejsze popołudnie, aby udowodnić coś co mi nic nie da.

Możesz równie LOLRec czy jak tam się piszę lub fraps z crackiem

Opublikowano

Grasz hujowo, po buildzie widać, że chyba nie ukończyłeś tutorialów, składasz najbardziej niepasujące itemy na alistara, feedujesz. I do tego przegrałeś na boty.Na normalu masz 1/7 i 100 farmy w 35 min, składasz thirty i fm gz!

Opublikowano

Według mnie powinieneś nie grać z botami.... ja od początku gram na graczy, od 12lv mam riven i najlepsze staty to 42/9 i przegrana(bot'a nafeedowali :( ) A zwykle mam coś koło 20-30/3-6 Pograj na graczy to w tedy będzie można ocenić twe umiejętności ;)

Opublikowano

zajebisty jestes, na botach takie staty, naucz mnie grać mistrzu, albo lepiej.. jedź do tybetu i nauczaj mnichów by kontynuowali twoje nauki :>

Hejtuj go bardziej, zobacz na jego level.

Zacznij grac na ludziach i poogarniaj strony typu mobafire.com solomid.net tam masz poradniki, buildy itp dobre dla poczatkujacych :P

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

@up na mobafire syf jest polecam http://www.solomid.net/ tam są pro buildy korzystam i nie załuję

Opublikowano

Grasz hujowo, po buildzie widać, że chyba nie ukończyłeś tutorialów, składasz najbardziej niepasujące itemy na alistara, feedujesz. I do tego przegrałeś na boty.Na normalu masz 1/7 i 100 farmy w 35 min, składasz thirty i fm gz!

Piszesz o moim buildzie. Teraz napiszę, że specjalnie wziąłem te itemy, bo według mnie, są dobre do zabijania, a przy okazji nie dedania. Ostatecznie pisałem, że zagram z graczami. Przegraliśmy bo właściwie u nich 20-30 lvl, a u nas 20-. Na dodatek mogę się pochwalić, że umarłem najmniej razy z naszej drużyny.

Co?

Opublikowano

To gratuluję. Prawdopodobnie na team fighty nie chodziłeś. No i.. 1/7 jest się czym chwalić. Nie graj alistarem pod jakiegoś dps'a -_-

http://www.solomid.n...tar-build-guide

@edit

Najlepiej poczekaj z tą postacią, aż ludzie z którymi będziesz grać będą wiedzieć co to adc, support, jungler, solo top, apc

Opublikowano

Nie mówię że kazdy kto nie ma 30 lub 20 lvla to noobek ale gdy ty masz 16lvl czy jakos tak i grasz z botami ,noo sorry Panie ale musiałem tak napisać ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...