Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ze znaczkiem gma ;P Maly bug;d

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdź dokładnie czy pliki efektów znajdują się pod dobrą ścieżką/nazwą, czy są w ogóle dodane lub czy nie zbugowały ci się podczas pakowania. Przy okazji możesz podać syserr.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Syserr wykazuje dwa bledy;p Ale to dotyczy czegos innego

0109 21:29:19658 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR

0109 21:29:20915 :: GRANNY: r:/granny/rt/granny_file_info.cpp(145): File has run-time type tag of 0x8000000f, which doesn't match this version of Granny (0x80000010). Automatic conversion will be attempted.

Pliki efektow znajduja sie w root w locale_pl ---> effect dwa pliki ymirred.tga i gm.mse

Download do mojego locale

http://www.multiupload.nl/G3V8M7H0QZ

Scan pliku

https://www.virustotal.com/file/7820ef776badf948c5e3fcf9c1983af06880868067add4f2b9ccd61d14b29b32/analysis/1357775065/

ie068n.jpg
Opublikowano

Miałem ten znaczek.

Po prostu tam gdzie jest ten znaczek w locale powinny być 3 Pliki.

Jeżeli bez dymu to kopiujesz tylko samo ymir.tga a resztę bez zmian.

Wiem wiem.Czytalem to w ktoryms temacie z tym obrazkiem gma.Byly tam 4 pliki gm.mse Thumbs.db smoke01.dds i ymired.

Na poczatku wkleilem wszystko podmienilem i wpisy dalem i taki blad byl jaki widzicie na obrazku.Potem usunalem i wkleilem tylko gm.mse i ymired bo jakis user pisal ze aby rozwiazac ten blad musze tak zrobic,lecz i tak to samo

ie068n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...