Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieucz Się!zostan Ninja!

ZychuP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ALL

Jak u Was z nauka?

Wasze ul. przedmioty itp i ile sie dziennie uczycie.

Zaczne :P

Chodze do liceum dla kujonow.....^^

Moja srednia po gimnazjum to 5.2

Testu gimnazjalisty nie pisalem,gdyz bylem laureatem konkursu geograficznego i matematyczno-przyrodniczego :)

Ucze sie ok. 1.5 h dziennie.

Lecz czasami 0.5h a czasami 3h :)

Moje ulubione przedmioty to:

-Religia

-W-F

-Polski

Teraz Wy ^^

jA Nop

Opublikowano

ja już dawno powiedziałem " pier**e zostaje ninja " właśnie uczę się zakradania i spamowania :) a tak na serio to jestem przeciętny czyli 4 koło i 3

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

W gimnazjum miałem średnią ~5.0, teraz w liceum jak wyciągnę 3.5 to sie chyba zesram ze szczęścia ; o

Ucze sie tyle ile akurat potrzebuję, no i zależnie jeszcze od przedmiotu. Staram sie conajmniej 0,5-1h dziennie przeznaczać na ogólną powtórkę ostatnich kilku tematów, nawet jak nie ma żadnej kartkówki/testu.

Matma, fizyka, PO > all : > No i w-f dla relaksu, chociaż i tak mam tylko w 2 dni

Opublikowano

hmm jak mam spr to sie potrafie 5h uczyc zeby na 5 napisac ^^

a tak jak nie ma kartkowki to sie malo ucze chyba ze jest mozliwosc zapytanka wiec kolo 2h+ dziennie.

Jutro akurat mialem miec olimpiade z chemi ale dupa caly tydzien chory bylem i nie mialem jak sie skupic i uczyc 1 i 2 klasy wiec jutro tez nie ide do szkoly bo bym sie raczej osmieszyl a dwoch klas w jeden dzien to sie nie naucze ^^ ale troche mi szkoda.. bo jak pomysle ze inni przejda dalej a ja nie ;/

po 2 klasie gim byla 4,7 srednia zobaczymy jak w 3 pojdzie -narazie niezle idzie :D

a ulubione to:biol, chem

sygna1o.jpg

Opublikowano

tak w 4/5/6 klasie to 4.5.-47 w 1 gim 3.3 -.- i 0 5 miałem xDD teraz w 2 gim jade na 3/4/5 tak z 10 5 mam a mniej sie uczę niz rok temu xDDD prawdę mówiąc ja się ucze 10minut dostane 3 ucze sie godzine i tez 3 więc mi to wisi -.-

a zawsze jak czegoś nie umiem to nie ma albo facetki albo przełozenie -.- dziś miała być kartka z gegry coś tam z atlasu a ja go nawet nie mam i co? nie było facetki :D a tak btw. dziś z Infy zaliczyłem 6 za prezentacje;d o metinie xD

fs.png

Opublikowano

A czy nie sadzicie , ze im mniej nauki tym wieksza przyswajalnosc umyslu ?

Im mniej i szczegolowej sie ucze tym lepsze mam stopnie...

jA Nop

Opublikowano

Jestem w 3 gim :) Takiej średniej jak miałeś ty w gim to ja nawet w podstawówce nie miałem...

Moja najwyższa srednia w 5 klasie była 5.0 :)

W tej chwili gówno robię - i oczywiście gówno mam.... Do sprawdzianów uczę się w szkole, albo wcale.

Piąteczki same mam tylko z WF-u i Angola, a no i Polskiego; reszta - wiadomo...

Średnia około 3.5 i up.

P.S. Na pomysł bycia ninją wpadłem około 2 klasy gim :) I plan realizuję. Pozdro dla wszystkich ninja !

@ Ha! Jutro sprawdzian z funkcji, właśnie mi przypomniałeś...

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Ninja RuleZ co M@niek :D

własnie jutro mam sprawdzian z Fizy od początku 2 klasy xDD (Praca,Moc,Energia) moim zdaniem łatwy tematy z 3 kartkówek po 5 dostałem:) tak samo z WoS-u był sprawdzian ze wszystkiego i facetka uczcie uczcie się bo to najwazniejszy sprawdzian w roku a ja oczywiscie o nim zapomnialem xD raz all przeczytałem i dostalem 4 a w klasie nie było ani jednej 1 xD no dwie 2- były;d

@własnie se na karteczce pisze wszystkie wzory xDD ja tak się ucze pisze ze na kartce all i zapamiętuje i tyle(nie sciąga)

fs.png

Opublikowano

Największy idiotyzm imo to jak nauczyciel karze sie uczyć wzorów xD Potem i tak zarówno na egzaminie gimnazjalnym jak i na maturze wszystkie wzory z fizyki są podane, ehh...

Opublikowano

Ale nie spamic tak :)

Sipmpson zgadzam sie,to jest skandal.

Z geografii mamy co lekcje kartkowki i zawsze powtarza nam, ze to najwazniejszy temat ^^

Wogole w mojej szkole(dla kujonow) nie ma od kogo spisac.

Kazdy chce byc lepszy, a mnie to wali...

jA Nop

Opublikowano

Ninja RuleZ co M@niek :D

własnie jutro mam sprawdzian z Fizy od początku 2 klasy xDD (Praca,Moc,Energia) moim zdaniem łatwy tematy z 3 kartkówek po 5 dostałem:) tak samo z WoS-u był sprawdzian ze wszystkiego i facetka uczcie uczcie się bo to najwazniejszy sprawdzian w roku a ja oczywiscie o nim zapomnialem xD raz all przeczytałem i dostalem 4 a w klasie nie było ani jednej 1 xD no dwie 2- były;d

@własnie se na karteczce pisze wszystkie wzory xDD ja tak się ucze pisze ze na kartce all i zapamiętuje i tyle(nie sciąga)

Jak to czytam to jak o sobie też jestem 2 gim i mam teraz tematy co ty i tak samo pisze se na kartce co musze umieć potem się jej ucze i wyrzucam przed spr albo kart.

A wracając do tematu podstawówka średnie +5.0. 1 gim-5.0 ( co prawda wyżebrana piątka z muzy u puzona ;D ). Aktualnie 2gim uczę się na 5 czasami 4 wejdzie a mam ze 2 tróje. Nie to że lubie się uczyć, robię to bo w domu zawsze więcej radości rodziców co znaczy że więcej WYNAGRODZEŃ :). Na koniec 1 gim była średnia 5 i co teraz stoi w garażu ? - Yamaha Aerox ( skuterek dla niewiedzących). Na koniec 2 gim będzie 5.0 i co będzie stało ? - Yamaha TZR 125 ( to już kur*a motor :) co ze 150 idzie )

To tyle

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Jak to czytam to jak o sobie też jestem 2 gim i mam teraz tematy co ty i tak samo pisze se na kartce co musze umieć potem się jej ucze i wyrzucam przed spr albo kart.

A wracając do tematu podstawówka średnie +5.0. 1 gim-5.0 ( co prawda wyżebrana piątka z muzy u puzona ;D ). Aktualnie 2gim uczę się na 5 czasami 4 wejdzie a mam ze 2 tróje. Nie to że lubie się uczyć, robię to bo w domu zawsze więcej radości rodziców co znaczy że więcej WYNAGRODZEŃ :). Na koniec 1 gim była średnia 5 i co teraz stoi w garażu ? - Yamaha Aerox ( skuterek dla niewiedzących). Na koniec 2 gim będzie 5.0 i co będzie stało ? - Yamaha TZR 125 ( to już kur*a motor :) co ze 150 idzie )

To tyle

to szcześciarz jesteś ja bym miał srednią 6.0 i wygrał konkurs polski to był gówno dostał ;/ a ja się duzo nie domagam moze lepszy komp albo PSP ;/

fs.png

Opublikowano

co tam ja będę ninją

średnia z podstawówki:

4klasa-4,4

5klasa-4,1

6klasa-3,5

narazie jestem w 1gim i jestem zagrożony z polaka ale to tam jedna poprawa testu i jestem czysty jak łza i lece na 1,2,3 z Histy zawsze mam 4-5 a nawet 6 ale sama hista nie starczy aby iść na informatyka :(

Opublikowano

moje sr z podstawowki:

4kl : 4.75

5kl : 4.9

6kl: 5.0

w 1g niepamietam za bardzo . teraz jestem ninja na sprawdziany ucze sie w szkole na przerwie , jak mnie pyta to mowie to co pamietam z lekcji . mam oceny teraz 3/4/5

5 tylko z niemca , angola(lubie jezyki) i wfu . z niemca mam juz z 15 ocen 13 5 i 2 3 xD ale z polaka dosc slaby jestem , nie chodzi o orte tylko te zadania zjebane , definicje.

NINJA RLZ @@!

Metin2 4Ever <3

--------------------------------------------------------------

Jeżeli szukasz GM'a na swój serwer poprostu napisz do mnie na PW :D

Opublikowano

Chodzę do przeciętnego gimnazjum w mojej okolicy.

Uczę się gdzy bardzo trzeba(takto odpada:D)

Średnia z 2 klasy 3.8;]

Ulubione przedmioty:

Informatyka

Biologia

Fizyka

Matematyka

Chemia (nawet ciekawa)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ja sie nic nie ucze wszystko to co potrzebuje wiem z lekcji ; D

I odrabiam tylko zadania domowe

A tak to na sprawdziany rzadko sie ucze ^^

Oceny raczej 4/5 ; D

ichigonapisblb.png

Opublikowano

tak w 4/5/6 klasie to 4.5.-47 w 1 gim 3.3 -.- i 0 5 miałem xDD teraz w 2 gim jade na 3/4/5 tak z 10 5 mam a mniej sie uczę niz rok temu xDDD prawdę mówiąc ja się ucze 10minut dostane 3 ucze sie godzine i tez 3 więc mi to wisi -.-

a zawsze jak czegoś nie umiem to nie ma albo facetki albo przełozenie -.- dziś miała być kartka z gegry coś tam z atlasu a ja go nawet nie mam i co? nie było facetki :D a tak btw. dziś z Infy zaliczyłem 6 za prezentacje;d o metinie xD

SORY ALE NI CHUJA CI NIE UWIERZE.

; (

ja mam pełną gamę ocen

od 1,2,3 ( z bio, geo, fiz ^^ ) do 5,6 ( z matmy, chem, inf, wf, i innego bagna )

jak mi sie cos nie podoba to się tego nie ucze, bo mi sie to w zyciu nie przyda. Ja obrałem własny swoj kierunek i Cel, i nauczyciele to szanują, dlatego mam dobrze.

4kl - 5.0

5kl - 5.3

6kl - 5.4

1gim - 6.1 xD narazie 4.5 :D

Historia mi rozwaliła średnią ;/

Ty tez dobry jestes 1 gim 6.1 srednia,

juz wiadome kto kłamie... zaraz napisze ze niechacy wcisnął, ehhhh...

71170943.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...