Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Lee sin 3v3 Enemy noob team :O

Karolenko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trinity overnerfed ale widze ze niektorym to nie przeszkadza, raczej nie chciales pokazac zabawnego zdjecia, a poszpanować statystykami

Racja bo co tu jest zabawnego w tym SS'ie? Chyba, że ja czegoś niedostrzegam

E6c9g1v.gif

Opublikowano

heh no tak SS nie oddaje tego co myśmy tam robili :) Zabawa była kiedy mogłem zabić Dravena w ich bazie i zdążyć uciec hahah masakra :D

eune

Opublikowano

Lee sinem ??? Wątpie.. Chyba, żę byłeś taki szybki, żeby do niego doskoczyć na resp potem go wystrzelić z niego i wrócić do warda/sojusznika/miniona i go zabić...

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Lee sinem ??? Wątpie.. Chyba, żę byłeś taki szybki, żeby do niego doskoczyć na resp potem go wystrzelić z niego i wrócić do warda/sojusznika/miniona i go zabić...

Powiedz to froggenowi a narodzi sie nowy styl gry lee sinem.

Nic zabawnego w tym ss nie widze. Nooby w teamie

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Znaczy zdążyłem użyć Q a potem W ;D i to było nie centralnie w centum bazy tylko na tej ścieżce

ale smieszne jak zabawnie :D karolenko dajcie mu moderatora sekcji bo duzo obrazkow wrzuca i jest spoko gosciem ;)

haha! :D Może jeszcze Mentora :O Btw fajny sarkazm :-) Lubię to :P

eune

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...