Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Limit

amadeusz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest tez limit ilościowy na alieny bo jest tak ze skrzynkami, a dziś jak zostawiłem bota na 1-8 na alienki to mi zebral tylko 4,5k a wczesniej zbieral po jakies 20k.

Opublikowano

tak jest limit teraz nie możesz mieć więcej niż 5 tyś uri na koncie nie kupionego za pieniążki

Opublikowano

To ma ktoś może pomysł dlaczego w noc zebralo mi tylko 4,5k uri jak normalnie zbierało 20k bo troche mnie to zdziwiło.

Opublikowano

mi właśnie też coś na 7 h uzbierało tylko 7 tys uri co mnie zadziwiło i myślałem że to błąd kbota ale po spr kbota on ładnie chodził coś te sku*syny z BP wprowadziły

Opublikowano

Nie ma limitu na alieny. Nie ma limitu, jakby to było, jakby był? Nie dałoby się expić. Boxy tak, ale to nie.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Miałem podobna sytacje ,a co do ilości bot-ów na mapie były tylko 3 wiec też tego nie rozumiem ,w dzien jakims sposobem wiecej ubija i wieksze sa profity z tego tytułu.Nie wiem od czego to zalezy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ej u mnie też coś dziwnego z tymi zarobkami. Wcześniej na godzine 5 tys uri wyciągałem teraz 3500. Co się dzieje z tym DO...

silvertcsax.gif

Opublikowano

Nawet nie kraczcie , bo jak zaraz wprowadzą jakiś nowy system ze nie bedzię sie dalo bocic na alienach , i nie daj boże wszyscy pójdą na palladium to o zgrozo :unsure:

Nie ma limitu na alien zadnego , jest tylko i wyłącznie na zebrane boxy

Opublikowano

Chyba coś jest na rzeczy bo na 2-4 uzbierało mi 3500 a na 2-3 2400 a normalnie na obydwu mapach zbierało w okolicach 5000-5100. Na 2-3 bije więcej osób, czyżby ograniczono liczbę alienów?

silvertcsax.gif

Opublikowano

Chyba coś jest na rzeczy bo na 2-4 uzbierało mi 3500 a na 2-3 2400 a normalnie na obydwu mapach zbierało w okolicach 5000-5100. Na 2-3 bije więcej osób, czyżby ograniczono liczbę alienów?

Mam to samo , kiedys na 1-4 po 3-4 k uri ... teraz 2,5 . Może za dużo osób lata albo coś

175001456602037225492.gif

Opublikowano

A ja zbieram cały czas podobną ilość urki z alienków :P

Gorzej jest z palladium, w ostatnich tygodniach w dzień bot zbiera max 1500 pala na godzinę, gdzie przed zimowym eventem zbierał max 2200-2500 :unsure: albo zwiększyła się ilość bociarzy na palce, albo to wina wydłużenia czasu podnoszenia palki ;/

Opublikowano

No dokładnie, bez bota nawet nie ma co próbować bić alieny na 1 gali bo uda się zaznaczyć 1 co parę min.

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...