Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DEMONBUDDY 1.0.1241.295.CRACK3D.pre.config & modified by NDC

ndcore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cześć,

Bez zbędnych pierdół:

W paczce znajduje się scrackowany bot w najnowszej wersji, wspierający najnowszą wersję gry D3, bota puszczam od razu w fazie pre-config.

Krótka i treściwa instrukcja:

Szybkie farmienie Akt III:

- Odpalasz grę, w trybie okienkowym, 800x600.

- Odpalasz Demonbuddy.exe

- Jako login wpisujesz 1234

- Klikasz plugins, zaznaczasz: trinity, questtools, radsatom, unidlegendaries.

- Klikasz load, w nowym oknie wybierasz Act3 by rrrix START_HERE.xml bądź inny profil (inna mapa, questy, etc.)

- Klikasz start.

Większość problemów, które napotkacie, została rozwiązana w tym temacie.

W wielkim skrócie, jest to zmodyfikowana przeze mnie paczka, która wcześniej została wypuszczona przez marcina, w temacie który zlinkowałem powyżej. Generalnie moja modyfikacja polega na tym, że archiwum nie jest zahasłowane, i nie musisz płacić. No i crackować też nie musisz.

VIRUSTOTAL

xxx

Jedna prośba. Używaj z głową, używaj w nocy. Bany sypią się jak igły z jodły.

Opublikowano

No cześć,

Bez zbędnych pierdół:

W paczce znajduje się scrackowany bot w najnowszej wersji, wspierający najnowszą wersję gry D3, bota puszczam od razu w fazie pre-config.

Krótka i treściwa instrukcja:

Szybkie farmienie Akt III:

- Odpalasz grę, w trybie okienkowym, 800x600.

- Odpalasz Demonbuddy.exe

- Jako login wpisujesz 1234

- Klikasz plugins, zaznaczasz: trinity, questtools, radsatom, unidlegendaries.

- Klikasz load, w nowym oknie wybierasz Act3 by rrrix START_HERE.xml bądź inny profil (inna mapa, questy, etc.)

- Klikasz start.

Większość problemów, które napotkacie, została rozwiązana w tym temacie.

W wielkim skrócie, jest to zmodyfikowana przeze mnie paczka, która wcześniej została wypuszczona przez marcina, w temacie który zlinkowałem powyżej. Generalnie moja modyfikacja polega na tym, że archiwum nie jest zahasłowane, i nie musisz płacić. No i crackować też nie musisz.

VIRUSTOTAL

DOWNLOAD

Jedna prośba. Używaj z głową, używaj w nocy. Bany sypią się jak igły z jodły.

Hmmmm czy to w ogóle ma znaczenie czy botujesz w nocy czy w dzien ? Jak dla mnie to samo ryzyko. Trzeba tylko unikać przerw technicznych i aktualizacji tak myśle.
Opublikowano

Hmmmm czy to w ogóle ma znaczenie czy botujesz w nocy czy w dzien ? Jak dla mnie to samo ryzyko. Trzeba tylko unikać przerw technicznych i aktualizacji tak myśle.

Nie ma żadnej , tylko kolega jest strasznie ograniczony w wiedzy na temat bota, ale za to jaki wyszczekany:)

1377863814-U611928.png

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...