Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Program do zmiany glosu

mcafee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wiem ze to moze chamskie ale poszukuje programu do zmiany dzwieku glosu na skype clownfish nie dziala mi albo wyskakuje error z crashem albo skype nie zezwala na polaczenie MAM WIN 7 32 Bit

jezeli wiecie co zrobic lub znacie inny fajny program to poleca like

Opublikowano

tam mozna gadac przez miks stereo (sterownik) tyle ze na skype jak wybieram zeby przez to gadalo to nawet tego nie moge znalesc na liscie

@edit wlaczylem miks stereo ale mam problem gdyz wyskakuje error na skype problem z urzadzeniem nagrywajacym a aktualizowalem co zrobic ?

moja karta dzwiekowa to VIA high definition audio

Opublikowano

Podczas instalacji musisz zezwolić na połączenie clownfish'a i skype razem, a nie bezmyślnie klikać "ok,ok".

Proszę nieprzeszkadzać zmarłemu.

Opublikowano

Podczas instalacji musisz zezwolić na połączenie clownfish'a i skype razem, a nie bezmyślnie klikać "ok,ok".

nie wiesz chyba co mowisz patrzylem chyba 20 razy przy sciaganiu i instalacji i nic takiego nie ma

wpisz sobie w google clownfish download :D

twoja odpowiedz to czysty spam napisalem ze sciagalem i mi nie dziala -,-

Opublikowano

Wątpię, że jeśli jesteś początkujący w tych sprawach, to dasz radę program poprawnie uruchomić.

Pobaw się w sterownikach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...