Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z osobą z pirackim minecraft

ArhiX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam - być może nie jest to najlepsze miejsce na takie poszukiwania ale wystąpił duży problem. Otóż mój kolega o nicku EliotLJ

nie może ostatnio grać na żadnym większym serwerze minecraft(i na wielu mniejszych), na którym jest tryb off-line z powodu osoby grającej pod jego nickiem. Dodam iż mój kolega ma konto premium, i jest to ogromne utrudnienie dla gry np. na serwerach bez forum lub z Survival Games. Stało się to teraz NIEZWYKLE uciążliwe gdyż co drugi serwer jest przez niego chamsko przelogowany i bólem w dupie jest proszenie non stop adminów o zmianę hasła danego Eliota i przekonywanie ich, że to ten z premium.

Prosiłbym osobę, która korzysta z jego nicku o zmienienie go na inny - a jak chce szpanować skinem to niech kupi sobie swojego minecrafta. Wiem, że osoba ta była kiedyś adminem jakiegoś serwa, więc jeśli miał kasę na serwa to miał i kasę na oryginał.

Proszę o nie lekceważenie mojego problemu (i problemu mojego kolegi). Jeżeli ktoś zna tego EliotLJ to prosiłbym też o podanie mi na PW jego PW o ile jest to możliwe.

Jeżeli prośba o namiary tego kolesia wykracza poza zasady forum proszę administrację o danie mi znać - usunę tą część.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Napisz do pomocy technicznej minecraft.net. Opisz problem, po angielsku.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Jak to ma niby zapobiec korzystaniu przez osobę bez premium z nicku osoby posiadającej premium?

Chcę tylko aby ten fałszywy EliotLJ zmienił nick i ewentualnie pousuwał hasła na serwery z registrami.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Taki sam mam problem, nie bd podawal nicku... Ale co zrobisz, jakies dziecko nie m premium i gra twoim skibem... Najlepiej zmieniac na steva jak nie grasz

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Nic z tym nie zrobicie. Niestety taki problemów jest dużo a Mojang nie ma ingerencji w to. Musisz po prostu ignorować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...