Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z Klasą.

emplication

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mianowicie chodzi oto, że Gram klerykiem na serverze Destiny.

I nie wiem jak dobrze rozdawac punkty statystyk.

Aktualnie posiadam 190 lev i moje statystyki wygladaja tak, 100 dex, 900 cont, int 17.

Kurde no nie wiem czy w dobra strone ide.

Na roznych poradnikach pisze zeby isc w full dexa klerykiem.

Ale moi gildiowicze mowia ze lepiej cont. Ze wzgledow iz wiecej hp i many.

CO o tymmyslicie powtarzam gram KLERYKIEM 190LEV na serverze DESTIny.

Pytanie brzmi jak dobrze rozdawac punkty statystyk.:) Czekam na pomoc dzieki.

I niech odpowiadaja te osoby ktore graly na destiny i wiedza oco chodzi :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak masz 190 lvl to rozumiem, że expisz jeszcze? :D Generalnie są dwa dobre buildy kleryka. Jeden to dawanie punktów w zwinność (krytyki, które znacznie przyspieszają bicie) bądź w inteligencję. Ale chyba na Destiny dawanie pkt. w int nie pomoże za bardzo ze względu na kamienie o dużej 'mocy'. :P Chyba, że nie bijesz hitami tylko skillem to dawaj od razu wszystko w kondycję, bo zwinność Ci się nie przyda. ;)

Opublikowano

Zwinność tak dobra, lecz na globalnych server'ach // server'ach gdzie ciężko o crit potion'ki.....

Int .... niby te 880 statów więcej w int co da Ci, ~440 ataku więcej, lecz u kleryka tego nie odczujesz....

Cont... najlepsze rozwiązanie dużo hp i mp dodaje, co przydaje się u kleryk'a .... (wiem wiem wiem na 200 lv ma się 100% oszczędności mp, ale pozostaje hp)

podsumowując najlepiej dawaj w Cont. I tak w xjuno w party siedzisz i leczysz znając szczęście o ile nie masz plvl'ó w nightmare (o ile jeszcze jest ^,^)

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

jeśli zamierzasz się bawić na arenie bądź chodzić na grody to kondycja gram na destini to wiem. Ale z takim lvl klerem i tak dużo nie zrobisz jeden skil i po Tobie :) ale dla klera tylko kondycha :)

Opublikowano

oj zdziwilbys sie co kler nawet z 190lv(lepiej 200 lepsza zbroja;D) moze zdzialac, buff gildyjny co zmniejsza dmg otrzymany + barrier + leczenie kleraa i powstaje postac ktorej nie ubijesz;o

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

oj zdziwilbys sie co kler nawet z 190lv(lepiej 200 lepsza zbroja;D) moze zdzialac, buff gildyjny co zmniejsza dmg otrzymany + barrier + leczenie kleraa i powstaje postac ktorej nie ubijesz;o

Zgadzam się w 100%. :P Ale trzeba pamiętać też o tym, że mimo iż kler jest 'nieśmiertelny' to on sam też nikogo nie ubije. ;) Ale za to w party jest niezastąpiony. <3 Tylko, że w LC pojęcie 'party' ogranicza się do leczenie na arenie/bitwach i do zwiększenia expa. ;)

Opublikowano

Mogę się założyć z wami że kler na 225 jest teraz na tripla :) teraz kler to jest nic tylko medyki Cię ratują. Zagraj teraz na destini i dopiero stwierdzisz :) bo wiedzę że dawno nie gralas :)

Opublikowano

Ja tam bym się kłóciła, bo parę razy grałam klerem i jak ma błysk wiedźmy i 100% oszczędzania to bez stuna naprawdę ciężko go ubić. Jego leczenie jest bardzo efektywne i musiałbyś mieć duuży atak, aby go złożyć na skilla.

Opublikowano

No mój drogi, bo klerykiem to jest zabawa w expieniu. ;) Ale to też jest nie korzystne troszkę, bo jak robisz sobie sam plvl to więcej platyn zużyjesz, bo kleryk wolniej bije. Nie myślałeś o tym, żeby zamienić go na strzelca i dopiero po wbiciu max. lvlu z powrotem na kleryka?

Opublikowano

Tak dalej zamierzam expić. Mowicie ze kondycja najlepiej. Obawiam sie co bedzie na 200 levlu w nightmare :/

Np: Teraz bijac w Tarian smoka ze 100% cast, bije go z 5 min :D SKillami nie z auto atacku :DDD

chcesz to sie mecz coz, kazda postacia w cond daje bo atak nieznacznie to podnosi:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...