Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Tomb Raider Crossroads (Rozdroża)

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cześć. :D

Chciałabym zapytać czy są tutaj jacyś zagorzali fani TR? :) A może ktoś, kto wcześniej omijał ten tytuł szerokim łukiem wypowie się na temat wrażeń po obejrzeniu zwiastuna? Jak myślicie - będzie hit, który wciągnie czy raczej denna gra z banalną fabułą? Poprzednie dwie części: Anniversary i Underworld (o Legend nie mówię, bo to uboższa wersja Anniversary) zagwarantowały (przynajmniej mnie) masę zabawy. No i niektóre zagadki były naprawdę ciężkie do rozwiązania. :) Osobiście uważam, że Rozdroża to będzie przełom jeżeli chodzi o serię TR. A Wy jakie macie zdanie?

Opublikowano

Będzie hit, ale raczej na miesiąc maksymalnie. Gra nie jest aż tak prestiżowa, by wywołała euforię na jej punkcie. Kolejny, dobry (nie rewelacyjny) tytuł się szykuje ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Możliwe, że masz rację z tym hitem na miesiąc. Ale mnie ta gra niesamowicie fascynuje i na pewno przejdę od początku wszystkie części parę razy. :D

Opublikowano

Obiło mi się o uszy że gra ma byc krótka, a jak krótka to może się sprawdzić stwierdzenie "Będzie hit, ale raczej na miesiąc maksymalnie" jak to pan xMiyoshi ujął.

Wiem że niemożna reklamowac strona ale:

http://www.cdaction.pl/szukaj/tomb%20rider

Tu jest parę newsów o tym że multi ma tez występować ale żeby nie okazało się że będzie słabe.

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

Dlaczego każdy myśli, że jestem facetem?! -,-

Wiem, że multi ma występować. Będzie opcja czegoś w rodzaju 'turnieju'. Jedna drużyna będzie musiała się wydostać z wyspy, a druga będzie miała jej w tym przeszkadzać. :) Aczkolwiek - czy TRC będzie krótkie czy nie to doczekać się nie mogę! :)

Opublikowano

Ja powiem tak przechodziłem wszystkie cześci TR po pare razy i stwierdzam że może to być hit ale też może się okazać wielką klapą.Zdania są podzielone;D.

Dla mnie jednym mankamentem będzie to iź zamiast mulitiplayera mogli popracować nad fabuła czyli dułgościa gry, bo z tego co wiem to gre będzie można przejść w 12h

nie jest to dużo a nawet moim zdaniem bardzo krótko.Przypomne też że data premiery była już przekładana nie pamiętam dokładnie ile razy już.Więc Ja osobiście jestem

na starcie trochę zawiedziony że gra będzie krotka...Bo praktycznie tylko w częsciach I,II,III,IV i V mój głód został zaspokajany co chodzi o TR a w pozostałych cześciach

zostawał mały nie dosyt ;D. MAM NADZIEJĘ ŻE TR MNIE ZASZOKUJE. pozdrawiam KrYsToW IpIsZ

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

No ja też mam nadzieję, że się nie zawiodę, bo mam zamiar wydać na nią 200 zł. ;f Ale może sam fakt, że będzie multi jakoś zrekompensuje rzekomą krótkość gry. ;> Zawsze będzie można wrócić i przeżyć emocje na nowo z innymi. ^^ A swoją drogą ja grałam w TR Anniversary i Underworld. I może obie części nie należały to zbyt długich, ale samo rozbudowanie gry pozwoliło na długą zabawę. Jeżeli twórcy nie postawili na banalność, a tak jak w poprzednich częściach za rozwiązywanie zagadek i logikę to jestem pewna, że zbyt szybko się nie da przejść TRC. :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...