Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Serwer na bazie Job-Pvp

JeBroer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam servera na bazie głownie Job najlepiej wysoki cap i wyzsze raty.

Grałem na serv Underworld z cap 80 i 12dg chyba, serwer bardzo mi podpadł i dlatego szukam podobnego.

Dziekuje za wszystkie odpowiedzi.

Rekrut
Opublikowano

Witam.

Szukam servera na bazie głownie Job najlepiej wysoki cap i wyzsze raty.

Grałem na serv Underworld z cap 80 i 12dg chyba, serwer bardzo mi podpadł i dlatego szukam podobnego.

Dziekuje za wszystkie odpowiedzi.

Hmmm... Niedługo startuje Ludoworks Apricis (multicap). Jest to server job/PvP/PvE. Na serwerze jest cap 80,90,100,110 i jest to instant cap więc nie musimy wbijać żadnego lvla. Co do innych serverów to Silkroad już upada i niestety nigdzie nie ma serwera z zadowalającą ilością graczy bez korupcji.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Widziałem tą publikacje.

Nie ten server stanowczo mi nie podpada.

Ktoś kto grał na tym serv co ja czyli Underworld będzie wiedział o co chodzi.

No niestety Silkroad upada nic na to nie poradzimy zostaje wierzyć w inne gierki MMO.

Offtop AION jest za darmo od jakiegoś czasu opłaca się tam grać ?

Opublikowano

Widziałem tą publikacje.

Nie ten server stanowczo mi nie podpada.

Ktoś kto grał na tym serv co ja czyli Underworld będzie wiedział o co chodzi.

No niestety Silkroad upada nic na to nie poradzimy zostaje wierzyć w inne gierki MMO.

Offtop AION jest za darmo od jakiegoś czasu opłaca się tam grać ?

To jest dział silkroad nie AION -.- a co do tematu polecam http://www.mpcforum.pl/topic/558049-creddy-online-pvp/page__st__120 bo jest już bardzo długo online i ciągle ma dużo graczy
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Polecam Devias online najlepszy serwer po prostu nie znudzisz sie tam cały czas jest pvp a karawany cos pięknego jak znadziesz dobra glidie to chodza uniami po 200* . Serio bardzo dobry serwer

Opublikowano

Polecam Devias online najlepszy serwer po prostu nie znudzisz sie tam cały czas jest pvp a karawany cos pięknego jak znadziesz dobra glidie to chodza uniami po 200* . Serio bardzo dobry serwer

Również polecam ale grałem tam i po 2 dniach nuda i koniec przygody serw dobry dla ludzi którym podoba się mały cap
1373700515-U207193.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...