Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Założylem serwer, co dalej?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłem sobie serwa 20 slotow. Super odpalam go... i co dalej? Jakie są komendy potrzebne na serwerze, jak wygrać opcje pieniędzy, itp. Moglibyśmy pomoc mi? Z góry dziękuje :-) swengard

Opublikowano

Jaki silnik gry? Jeżeli jesteś początkujący poszukaj paczki gotowej, bo konfiguracja pluginow dla newbie nie jest łatwa.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Musisz zainstalowac pluginy ale jak @up mowil szukaj gotowej paczki , instalowanie pluginow dla mnie to chaos poszukaj przyjaciela/kogos zeby Ci zainstalowal jezeli nie umiesz. * Podstawowe pluginy to World Guard i World Edit , jesli typ serwera to survival , to autch me ( Cos takiego ) faction , ( Na kase nie znam ) *

Zapraszam s3.hostmc.pl:20336

Opublikowano

Silnik bukkit czy co masz wgrane? Podstawowe pluginy: worldguard, worldedit, iconomy, authme, nocheatplus, essentials. Wrzucasz do folderu plugins

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Zwykły serwer na stronie mineserv.pl

Jesli chcesz miec komendy to zainstaluj podstawowe pluginy , albo znajdz gotowa paczke z pluginami. * Mam nadzieje ze wiesz co to pluginy? *

Opublikowano

Z bukkit.org

W FTP serwera, tam gdzie bukkit jest

Opublikowano

A skąd ściągnąć i gdzie jest ten folder?

Ta wiem co to pluginy

Wpisz w google plugin World Edit download , World Guard download itp...

Szukasz Admina/Moderatora/Budowniczego/HeadAdmina ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...