Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanko]NukeTown 2025 BO2

hacked2332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie ponieważ kupilem z allegro sam klucz do gry black ops 2 ale nie mam nuketown 2025 czy mozna jakos na steam czy cos takiego dokupić sam nuketown?

Opublikowano

na ultima.pl jest już DLC Revolution do kupienia w przedsprzedaży za 49,90 zł i jeżeli chodzi o zawartość mapy nuketown to w tym DLC moim zdaniem tej mapy nie ma. Była tylko dostępna z grą w wersji pudełkowej to taki bonus był dla tych którzy kupili grę na czas :)

Ewentualnie możesz ratować się Season Pass DLC (pakiet 4 DLC jakie wyjdą dla tej gry) dla BO2 na platformie steam ze jedyne 50euro ale też nie jestem pewien czy z Season Pass dostaniesz tą mapę (są tam jakieś gratisy typu jakiś tytuł)

A może masz tą mapę a o niej nie wiesz?

Jak wchodzisz w Znajdź grę to tam powinna być zakładka BONUS jak jest to masz mapę =)

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

Dla mnie właśnie okej , bo mało kto ma nuketown zombie ,( a straty ci co mieli też nie będą mieli , bo nie było to jakoś bardzo rozbudowana mapa)

Opublikowano

Na 28 Lutego ? To fajnie dzień po moich urodzinkach :P A co do tematu to nie wiem czy można dokupić samą mapkę bo ona jest tylko udostępniana graczom na Double EXP. Weekend i czasami losowo się trafi w odpowiednim trybie.

1875979175.png
Opublikowano

Ehhh... Jezeli klucz kupiles z Nuketown 2025 to mapa nuketown 2025 jest dostepna tylko w trybie Bonus, klikasz znajdz gre, bonus. A jezeli chodzi o zombies to nuketown 2025 dostepny tylko w wersji hardened.

Opublikowano

My mówimy o nuketown ZOMBIE , nie na mp

Nikt tu nie mówi o zoombie ^^ autor wspomniał o mapie, nie o trybie.

Mapa była dla pre-orderowców przynajmniej miała być później się okazało, że jest z większością gier pudełkowych... u mnie nawet teraz w EMPIKU jest może kiedyś wyjdzie DLC z tą mapą, ale na mój gust wątpie aby tak było.

76561198048736832.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...