Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam graczy do ogarnietego teamu

miecho1993

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, szukamy z kolegami ogarnietych graczy do regularnego grania (oczywiscie kiedy mamy czas 2,3 partyjki bez no-lifienia). Zależy nam na ograniu, i graniu razem. Pisać w tym temacie nicki do steama.

Opublikowano

Wiesz ilu kaymanów gra w dotę?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Prościej byłoby gdybyś podał link do profilu na dotabuffie/steamie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jezeli tak uwazasz to spoko. Ciężko gra sie w gre 5v5 samemu bez znajomych. Gram w dotę 2 z rok i dotę 1 ze 2-3 lata więc myślę że tworząc 5 osobowy team można by coś ogarnąć. Jeżeli nie chcesz dochodzić to nie dochodź nikt Cię o to nie prosi.

Opublikowano

Ciekawe. 4 lata stażu w dotę, to dużo więcej niż ja.

Powiedz mi teraz jak to się dzieje, że ja carruję większość moich gier i mam 55%?

Ah fakt, ja mam farta i same newby w enemy, a Ty masz samych debili u siebie vs very high skill bracket.

Trolling is a art.

Opublikowano

Jeżeli masz 55% to bardzo dobry wynik. Widocznie jesteś lepszy. To nie chodzi o newby czy "very high skill bracket". Masz lepszy wynik to Ci gratuluję, co nie zmienia faktu że dalej poszukuje temau do wspolnej gry

Opublikowano

Popieram to, przy tym lapsie emce nie będziesz miał fragów (zobacz jego historię, gdzies jest gra VS jak mają łącznie z 15 fragów z mojego trilane, a ja 2)

Trolling is a art.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...