Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Słuchawek

recelo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko chciałbym sobie kupić słuchawki nauszne, najlepiej składane bo wiadomo łatwiej przenosić i trudniej uszkodzić :) Jednak nic a nic się na tym nie znam tak więc proszę was o pomoc. Zastanawiam się jeszcze czy słuchawki mają być z kablem czy bez tak więc było by miło gdybyście mi doradzili, chciałbym aby kosztowały do 100 zł nie muszą być jakieś super extra wystarczy aby dość ładnie wyglądały, wydobywał się z nich miły dla ucha dźwięk i nie zepsuły się po tygodniu użytkowania :)

Miły by było gdybyście podsyłali od razu linki z jakimiś dobrymi słuchawkami.Jeśli macie jakieś pytania piszcie :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedzi odpowiedzi nie powielające się dostały Like :)

Jednak proszę o dalsze propozycje, bardzo zależy mi na słuchawkach składanych :) Jednak zdecydowałem że wolę z kablem :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Jakie nauszne czy do uszne ?

Pierwsza linijka w pierwszym poście szóste słowo "nauszne" :)

Bardzo proszę o jakieś propozycje.

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Sorka od jakiegoś czasu nie dowidze

Sie ja twoim miejscu zaoszczędził bym do 200 zł i kupił bym AKG K518

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Widzę że niezbyt dużo propozycji więc co myślicie o tych:

Natec Eagle:

http://allegro.pl/sluchawki-audio-natec-eagle-skladane-extra-bass-kr-i2926935360.html

RIO:

http://allegro.pl/sluchawki-rio-skladane-moc-bas-prezent-gwiazdka-i2928152580.html

Oczywiście do "gry wchodzą także Sennheiser HD 201

http://allegro.pl/hit-sluchawki-sennheiser-hd201-hd-201-krk-fvat-i2916998101.html

Znalazłem jeszcze takie: (Sony MDR V - 150)

http://allegro.pl/oryginalne-sluchawki-sony-mdr-v-150-dj-mega-bass-i2871532667.html

Bardzo proszę o opinie o tych trzech słuchawkach, wiem że Sennheisery są dobre ale chciałbym także dostać informacje o tych dwóch pozostałych :)

Wiem że jest zakaz linków na allego ale to nie jest żadna raklama tylko można tam sprawdzić dane techniczne słuchawek :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

American Audio HP-550 ,służą mi do odsłuchu ,ale polecam ,na weselach ,dyskotekach spokojnie zagłuszają całe darcie na sali i całą muzykę + są bardzo wytrzymałe i można je skladać i tworzyć różne kombinację xD

1338110519-U641844.png

By Nemesix

Opublikowano

Senki są duże. Nie wiem czy chciałbym śmigać z takimi słuchawkami. Chyba, że masz taki styl i dużo miejsca w torbie/plecaku.

Zresztą pamiętam że jak podpinałem je do MP3, to grały zdecydowanie za cicho.

Kup sobie ZX300. Lekkie, trwałe, wygodne i do tego przystosowane do odtwarzaczy przenośnych.

Przez rok prawie codziennie towarzyszyły mi w torbie i umilały czas w autobusach czy na uczelni. Od lipca przesiadłem się na wyższy model a 300tki służą mi tylko do pracy przy laptopie.

f.png

Opublikowano

Takie ci polecam sam posiadam nie znam nazwy poniewasz kupowałem je pierwszy raz na wygląd :D

Ale jeżeli chcesz do 100 to kup sobie normalne Creative czy Sony czy KG.

Ale człowieku jakie to ma basy nie wyobrażasz sobie.

Hi-Fi Choice

Model :GS1000

Ja kupowałem za granicą to oko 750euro zapłaciłem normalnie od 2,000-2,500tyś

Może dużo w Polsce ale potęga jest.

Opublikowano

@up

Dokładnie. Są bardzo mobilne i trwałe.

Co do róznicy w Senkach HD201/202 jest znacząca. Nie chodzi o sam wyglad - 202 są przebasowane.

f.png

Opublikowano

Senki HD 201 mam polecam, reszta w tej cenie to gówno i marnowanie kasy, od lipca używam non-stop a nie widać po nich żeby były w ogóle używane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...