Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kbot

Nibru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam zamiar kupic Kbot i co jest do tego wymagane wiem ze psc np.Ale czy team viwera po co go przeciez dzieki niemu bedzie mogł koles zrobic z mojm kompem co bedzie chciał I mam pytanie jeszcze Czy jak włączam komputer i wyłączam to hasło sie w team viwera resetuje

Opublikowano

Żebym mógł przydzielić licencję -.- nie chce mi się tłumaczyć coś co mogę zrobić samo wieeele szybciej... I przez team viwera nie mogę ściągnąć żadnych twoich danych, doczytaj zanim coś napiszesz....

I przez TV władam tylko twoim kursorem nie widzę żadnych danych...

A i TV wyłączona = brak dostępu...

1.jpg

Opublikowano

Witam.Mam zamiar kupic Kbot i co jest do tego wymagane wiem ze psc np.Ale czy team viwera po co go przeciez dzieki niemu bedzie mogł koles zrobic z mojm kompem co bedzie chciał I mam pytanie jeszcze Czy jak włączam komputer i wyłączam to hasło sie w team viwera resetuje

Ten owy program jest po to aby takim jak TOBIE dało się licke normalnie a nie przez pół godz. tłumaczyć by trzeba było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...