Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do Shakes & Fidget ! Szukam

exine11xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , szukam hacka na shakesa :D Który będzie dodawał złota , grzybki . Podajcie jak macie . Dzięki . ;)

@Edit

Jeszcze poszukuje generator gift codów do minecrafta , czy wogóle coś takiego istnieje : > .

Opublikowano

Nie mamy, nikt nie ma. Możesz ręcznie to zrobić. Włamujesz się na serwery SF'a i gdy już tam jesteś sam sobie to dodajesz.

Opublikowano

Mógłbym ale jest to nielegalne i nie chcę sobie robić problemów. Naucz się sam, w internecie jest pełno tego typu poradników.

@Edit

Generatorów do gift'ów do minecrafta również nie ma.

Opublikowano

Exine z góry mówie nie bież się za to , jest to cholernie trudne musiał byś być po paru latach nauki informatyki żeby sie włamać ale zapewne shakes ma zabezpieczenia , i jak cie znajdą to życze ci miłego czasu w pace / poprawczaku.

xmMfHrm.png
Opublikowano

Na informatyce nie nauczą Cię włamywać się na serwery. Nie muszą go złapać, od czego są VPN, proxy, tunnelingi lub ***?

*** - nazwa programu do zmieniania IP "zakryta" gwiazdkami, bo nie można tutaj o nim pisać podobno.

@exine11xd

Nikt Ci go nie da na tacy, nikt się nie włamie za Ciebie na serwery SF, głupotą by było ryzykować kilka lat w poprawczaku/więzieniu lub kilka tysięcy grzywny jeśli Cię złapią dla paru pikseli więcej.

Opublikowano

Kurwa musiałbyś być hakerem poziomu PRO. Skoro jesteś zielony ekhm, nic nie zrobisz. Nie nie ma hacków. Jeżeli chcesz się włamywać do nich aby dodać złoto, kosztem pewnej rozprawy sądwej czy chuj wie co to powodzenia. NIE MA

............

Opublikowano

boze dziecko. musial bys byc hackerem zeby sie tam wlamac, to jest swiatowa gra, oni cie znajda wszedzie. w ogole o czym tu mowa -.-. nie ma i nawet nie proboj sciagac jakichkolwiek bo to trojany/keyloggery ;_;

Opublikowano

Nie wymądrzaj się kolego wyżej ja się tylko spytałem czy jest jakaś możliwość . A ty ku*** wyjżdzasz mi z takimć czymś :) ...

Temat do zamknięcia .

Opublikowano

"chyba, że się zgadasz z Anonymous"

Czy uważasz, że Anonimowi są jedynymi dobrymi hakerami? Jest ich dużo i jest o nich głośno, nie znaczy, że są jedynymi dobrymi hakerami. Istnieją inne hakerskie grupy albo pojedyncze jednostki dorównujące Anonymous.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...