Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] WoS-clan dla ciebie!

.:AdiXD:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WoS-Clan którego jeszcze nie znasz!

Nie lubisz grać sam w Play 4 Free? Chciałbyś grać w clanie?

To clan dla ciebie! Walcz o Swoje to fajny, miły clan :D

Jak dojść do clanu? To bardzo proste:

1.Rejestrujesz się na stronie

2.Po zarejestrowaniu wejdź w dział "Podania"

3.Spójrz na wzór podania (aktualny wzór znajdziesz na samym dole ;))

4.A teraz napisz nowy temat/podanie!

5.Teraz musisz tylko zaczekać na wypowiedz administratorów!

Godło naszego clanu:

20k3861.png

Nie zapomnij o regulaminie Team Speak 3! (TS)

W razie problemów wejdz na TS
;)
, wszystko ci wytłumaczymy, IP:193.17.184.54:9999
Opublikowano

Posiadacie własny serwer ? bo to jest ważne.

Aż tak ważne? Nie nie posiadamy :/

Dołączam się do pytania... Ilu was tam jest w tym klanie ? Jaka jest średnia wiekowa ludzi ??

Tutaj masz członków:

Lider

Pan.dziobak

Zastępca Lidera

HuntereQ

moderatorzy

rabalpl

Vhalhal

Członkowie Clanu

Dzoberto

Kasiek

Trip_V3GA

Gibson_1998

pallmikolaj (Biały)

Damians1311 (X:Ray)

Rekruci

Adi

(lista jest nieważna, bo jej nie edytowali)

A co do drugiego, to 12-40 (chyba) :P

Opublikowano

ymmm a jak chcecie robić treningi tak się zapytam ? bo do treningów trza mieć wony server :) chyba że chcecie o 24 w nocy robić treningi jak nikt wam *może * nie wejdzie ;)

12-40? omygy ....iż rzadko się spotyka 12 atków ogarniętych to pewnie macie nie ogarnięty teamik ^^ ( bez obrazy ;f)

w każdym razie powodzenia w treningach bez serva ;c

YAY

Opublikowano

ymmm a jak chcecie robić treningi tak się zapytam ? bo do treningów trza mieć wony server :) chyba że chcecie o 24 w nocy robić treningi jak nikt wam *może * nie wejdzie ;)

12-40? omygy ....iż rzadko się spotyka 12 atków ogarniętych to pewnie macie nie ogarnięty teamik ^^ ( bez obrazy ;f)

w każdym razie powodzenia w treningach bez serva ;c

W przeciwności, ja jestem jakoś ogarniętym 12-latkiem :l, A co do serwera, mamy inne clany, które nam pomagają (współpraca :D) i udostępniają serwer prywatny na jakąś godzinę...

To się może złożcie na server jeżeli checie cokolwiek osiągnąć.

Oto się nie martw ;)

No klan bez serwa, a cw i treningi może na oficialnym ? powodzenia życzę :D

Jak już wspomniałem u góry

Opublikowano

Szczerze ? Szkoda czasu zawracać sobie du*y wami. Bez klanowego serwa nie wiele podziałacie... Na oficjalach i "randomach" też nie ugracie dobrych rundek. Ale mimo to powodzenia...

Może temat do zamknięcia ?

Opublikowano
Szczerze ? Szkoda czasu zawracać sobie du*y wami. Bez klanowego serwa nie wiele podziałacie... Na oficjalach i "randomach" też nie ugracie dobrych rundek. Ale mimo to powodzenia...

Może temat do zamknięcia ?

Nieeeeeeee... ziom.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Kurczę, czy klan musi od razu grać w eslu, mieć serwer i ogarniętą administrację ? Wiadomo, początki są jakie są. Po co inwestować w serwer skoro jak kolega wspomniał nie ma problemu z wypożyczeniem go od innego klanu. Rozwiązanie idealne na ten moment, kiedy klan dopiero rośnie w siłę. Ten temat nie powstał z myślą o negatywnych opiniach a o ludziach, którzy nie mają z kim grać i chętnie nawiązaliby jakiś kontakt z polskimi graczami. Jestem pewny, że luźne granie (nie cw) jest przewidziane i nie będzie z tym problemów. Wiek, wiek, wiek. Kurczę, czego wy się spodziewacie po grze jak P4F ? Siedzących 30 latków, samym milordów ? Wiadomo do jakiego przedziału wiekowego jest kierowana gra i jaki przedział zasila kasy EA. Nie wiek a umiejętności się liczą. Nic nie stoi na przeszkodzie wejść na ts3, poznać, pogadać i wtedy oceniać niżeli oceniać na podstawie praktycznie niczego.

Opublikowano

Wydaje mi się, że klan trochę nieogarnięty (sądzę to po reklamie - żadnej grafiki, brzydki. niezachęcający tekst, etc.)

y526IOx.jpg

Opublikowano

Kurczę, czy klan musi od razu grać w eslu, mieć serwer i ogarniętą administrację ? Wiadomo, początki są jakie są. Po co inwestować w serwer skoro jak kolega wspomniał nie ma problemu z wypożyczeniem go od innego klanu. Rozwiązanie idealne na ten moment, kiedy klan dopiero rośnie w siłę. Ten temat nie powstał z myślą o negatywnych opiniach a o ludziach, którzy nie mają z kim grać i chętnie nawiązaliby jakiś kontakt z polskimi graczami. Jestem pewny, że luźne granie (nie cw) jest przewidziane i nie będzie z tym problemów. Wiek, wiek, wiek. Kurczę, czego wy się spodziewacie po grze jak P4F ? Siedzących 30 latków, samym milordów ? Wiadomo do jakiego przedziału wiekowego jest kierowana gra i jaki przedział zasila kasy EA. Nie wiek a umiejętności się liczą. Nic nie stoi na przeszkodzie wejść na ts3, poznać, pogadać i wtedy oceniać niżeli oceniać na podstawie praktycznie niczego.

Jak to powiedział dobry kolega, właśnie oto chodzi ;)

Sory, jestem trochę nie-ogar. (Zle przepisałem)

WoS - Partisans 1:3 dla WoS

WoS- MH 4:0

WoS - KS (Killing Smiles) (Tutaj graliśmy bez planu, bez taktyki) 4:0

A tu link do tego co powyżej: http://www.wosclan.j...wtopic.php?t=57

Opublikowano

@UP

hahah ;p

@UPUP

ymm wystarczy wejść na ich strone..... taki probem? 14+ czy tam 15

YAY

Opublikowano

Godlo rodem z PAINT'A.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Godlo rodem z PAINT'A.

Bo to jest z painta, w dodatku beznadziejne i brzydkie.

@Do autora: Zanim zrobisz jaką kolwiek reklamę, zacznij od tego czy masz Co reklamować, bo nic interesującego tu nie widzę.

Opublikowano

Nie rozumiem was ludzie. Klan chce sie zareklamować, pozyzkać nowych klanowiczów a nawet nie zainteresowani tym tematem(jakieś 40%) hejtują i zniechęcają reszte do złożenia podania... Nigdy w początkach nie ma serwera, TS(choć to nie jest wielki problem). Wszystko w swoim czasie. Mógłbym zhejtować cokolwiek z pierwszego postu bo jestem z innego polskiego klanu(tak z OFFa i zaraz pewnie mnie bedziecie hejtować bo czituje=EPIC FAIL) i chce sie pozbyć konkurecji ale wole żeby przybywało polskich klanów a nie ubywało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...