Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ktory server

TesT203

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem chciałem zacząć grać na Globalu ale nie wiem na jakim serverze zacząć. Powiedzcie mi pod kątem polaków na tym serverze pomocy ze strony graczy nie wiem ilości Skilli w ah. I czy mało by sens zaczęcie gre Warrem wbicie z 50-70 zeby miec jakies eq i troche kasy i zaczac potem Bladerem bo jak wiadomo Blader to kosztowna postac?

HaHa .!

Opublikowano

Kilka lat temu grałam na jupiterze i tam było dużo polaków. Teraz mam nowego bladera na red moon i tutaj ogólnie za dużo ludzi nie ma (w porównaniu do marsa, merca i jupitera). O co Ci chodzi z ilością skilli w ah? :P

Jeśli chodzi o tę kasę, to ja bym zaczęła od bladera, a potem dorobiła sobie inna postać dla kasy z questów (może to się nawet okazać niepotrzebne jak coś wydropisz przecież).

#don't care

Opublikowano

O co Ci chodzi z ilością skilli w ah? :P

O to bo np. na jupiterze narazie gram mam 10lv i tam w h*j mało skilli jest w ah na ten drugi rank wgl nie ma kiedys jak gralem to tam na kazdy skill rank byly skille i chodzi mi oto czy np na red moon sa skille na kazdy rank czy na jakis nie ma itp ;P

i wgl łap like ;)

HaHa .!

Opublikowano

Jupiter jest jednym z najdroższych serwerów, i gra tam tyle samo polaków co na każdym.. Nie da się tego tak wyliczyć na styk. Polecam Ci grę na Marsie, tanie itemki w ah itp. Jak chcesz to wbijaj lvl warkiem, ale wbij do 100 i zrób wszystkie questy i wtedy możesz iść na bladera. (Każdy tak robi)

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...