Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Pluginu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam pytanie co zrobic aby na zalozenie gildi trzeba bylo placic money.... Jesli ktos zna plugin na gildie lecz trzeba by bylo placic lub itemy jak u skkf'a napsiz :)

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

Tak jak kolega @Up. Plugin nazywa się Factions.

http://dev.bukkit.org/server-mods/factions/files/

(Kolego @Up. Nie koniecznie może pisać perfekcyjnie jak starsza osoba, która zna bdb język polski. Forum nie jest od "pisania jak najlepszą polszczyzną" tylko po to, aby dowiedzieć się czegoś więcej, zapytać czy też odpowiedzieć na dany temat. Czy każdy, który pisze nie zrozumiale, musi mieć <10 lat?)

8372383248.png
Opublikowano

No, jak koledzy wyżej, w konfiguracji tegoż pluginu znajdziesz linijkę odpowiadającą za ustawienie ilości pieniędzy za założenie gildii. Sam ją sobie poszukasz, czy podasz nam twoją konfigurację?

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

No, jak koledzy wyżej, w konfiguracji tegoż pluginu znajdziesz linijkę odpowiadającą za ustawienie ilości pieniędzy za założenie gildii. Sam ją sobie poszukasz, czy podasz nam twoją konfigurację?

Czy możesz dokładnie powiedzieć gdzie to bo nie mg. znaleść;/.

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

conf.json -> linijka :

econCostCreate

aha dzięki tylko chcę zeby płacili 10 tyś pisze 10000 to mi nie działa ;/

Szukam sponsora PW !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...