Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Da Się Zrobić Expiarkę Na Terenie Gildi Bedąc Zwykłym Graczem?

davidson135791

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie, słyszałem że jak sie znajdzie mob spawner to mozna zrobic cos takiego zeby ciagle sie tam respily potworki (nawet jak sie kolo tego nie stoi) i chcialbym sie zapytac jak to zrobic, a moze macie inne pomysly na jakies expiarki na terenie gildi bez gamemode? wszystko na temat bedzie mile widziane :)

Opublikowano

nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi, jeżeli chcesz zrobic expiarke na terenie gildii to musisz do gildii nalezec i miec prawa budowania w okreslonym miejscu, i nie trzeba stac, by moby sie respily

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

no ja mowie na swoim terenie gildi, i trzeba niestety stac :(

tak jest napisane na wiki minecraft ze trzeba stac chyba maxymalnie 16kratek od spawnera zeby sie respily potwory

Opublikowano

no ja mowie na swoim terenie gildi, i trzeba niestety stac :(

tak jest napisane na wiki minecraft ze trzeba stac chyba maxymalnie 16kratek od spawnera zeby sie respily potwory

mhm, to dziwne troszke... ja tam jakoś problemu z tym nigdy nie miałem... no ale skoro tak jest, widocznie tak musi być, innej opcji nie ma, ewentualnie zostaw w klatce tam gdzieś wiesniaka i sie beda respic :D

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

mhm, to dziwne troszke... ja tam jakoś problemu z tym nigdy nie miałem... no ale skoro tak jest, widocznie tak musi być, innej opcji nie ma, ewentualnie zostaw w klatce tam gdzieś wiesniaka i sie beda respic :D

a mam wziasc wiesniaka jak jestem zwyklym graczem ? :)
Gość piotrex43
Opublikowano

Wieśniak nie jest traktowany jako gracz pod tym względem . Nie będzie respawnował mobów ... Ogólnie nie ma sposobu na to aby mobspawner spawnował bez gracza obok (tak jak na wiki 16 kratek) wartość odległości spawnu można zmienić za pomocą programu MCedit lecz davidson nie ma raczej dostępu do edycji mapy . Mogę Ciebie zapewnić że niestety nie ma takiego sposobu :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...