Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto jeszcze kupić X360 ?

Gamdohar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na datę premiery trzeba poczekać prawdopodobnie do E3 2013, tak przynajmniej wielu ludzi twierdzi.

Konsolę warto kupić zawsze, masa fajnych gier w które warto zagrać, choćby Forza czy GOW3.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ja polecam Ci kupić 360.

Jak up@ kolega pisał na 720 będzie mało gier a na 360 jest obecnie bardzo dużo.

Opublikowano

Nie masz co czekac na x720 bo wiadomo jak to bywa premiera moga oglosic na ten rok a moga nawet wprowadzic za 2 lata.

A po 2 wiele nowych gier robia na xboxa 360 wiec moim zdaniem nie ma co sie zastanawiac, a jesli nawet wprowadza x720 to i tak wiele czasu uplynie zeby wprowadzili tyle dobrych tytulow co sa na 360

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Czy ja wiem? będziesz kupował xboxa i płacił za granie online ?

Jeżeli chcesz przerabiać to oczywiście xbox.

Kup sobie lepiej PS3 ( internet za darmo ) a za kasę którą wydał byś na abonament za xboxa możesz kupić PS PLUS gdzie masz 5 gier co miesiąc za darmo! i to nie byle jakie gry Mortal Kombat teraz jest w ofercie Bioshock 2, Wczesniej był najnowszy Batman, jeszcze wcześniej Crysis 2 , Red Dead Redemption.

Więc weź sobie lepiej Ps3 graficznie gry się nie różnią a na xboxie musisz opłacać jeszcze abonament :E. Poza tym gry ekskluzywne na PS3 są o niebo lepsze xbox ma kilka fajnych tytułów a PS3 mnóstwo. Nie jestem fanbojem ale chce zebys dobrze wybrał.

RMCF

Opublikowano

@up nie oftopickuj znasz temat ?? nie on sie pyta czy kupic oplaca sie kupic xboxa a nie takie cos ja polecam ci ps 3 darmo net i to nie prawda wbijasz na np bf 3 i sami cheaterzy przechodza przez sciany maja aima po prostu sie nie oplaca

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

@up nie oftopickuj znasz temat ?? nie on sie pyta czy kupic oplaca sie kupic xboxa a nie takie cos ja polecam ci ps 3 darmo net i to nie prawda wbijasz na np bf 3 i sami cheaterzy przechodza przez sciany maja aima po prostu sie nie oplaca

Hahahahahahhaha fanboj xboxa ? na ps3 nie spotkałem ani 1 cheatera ; ) a jeżeli występują to w takiej samej ilości na xboxie jak i ps3

2 sprawa co z tego chciałem mu doradzić żeby nie żałował wyboru.

3 sprawa sam "offtopickujesz"

@TOP

Lepiej by Ci wyszło jakbyś kupił PS3 a jeżeli uparłeś się na tego xboxa to tak czy siak się opłaca nowe konsole dopiero będą wkraczać przy czym cena nie będzie najniższa gier będzie bardzo mało a sama konsola niewiadomo kiedy wyjdzie narazie nic nie wiadomo może nawet wyjsc w 2014 a jest tyle ciekawych gier na tą generacje.

RMCF

Opublikowano

x2 @up nie jestem fanboyem xboxa bo go nie mam a xbox jest lepszy ma kinecta i fajne gry na niego i jeszcze cena nowke z sklepu z 250gb i kinect kupisz za 1200-1400zl a ps3 slim 320gb kupisz za ta sama cene ale bez move tylko konsola kable i pady wiec masz odpowiedz i widac ze ty masz ps 3 i bedziesz pisac o ps3

Przepraszam za off topic ale chce mu to wytlumaczyc

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

MOim zdaniem nie warto poniewaz musisz placic za neta , w usa czy innych krajach jest za darmo, xboxy nadal sie przegrzewaja(czerwony pierscien)

Kup lepiej ps3 warto polecam :)

Opublikowano

MOim zdaniem nie warto poniewaz musisz placic za neta , w usa czy innych krajach jest za darmo, xboxy nadal sie przegrzewaja(czerwony pierscien)

Kup lepiej ps3 warto polecam :)

Jakbyś wiedział, to xboxy teraz same z siebie się nie przegrzewają. On się nie pyta czy wybrać x'a czy ps'a więc po co doradzasz mu zakup ps3 ? Konsola Sony, też taka bezawaryjna nie jest.

Płacenie za neta ma wiele plusów, nie ma cheaterów : )

Opublikowano

Warto kupić x360 dlatego, że gry będą wychodzić przez jeszcze długi czas, a z x720 będzie jak z PS VITA, wyszło może z 5 gier a minęło już trochę czasu od daty premiery. Ja gorąco polecam, xklocek jest 100 razy lepszy niż PS3 :)

@2UP

Ja nie wiem gdzie Ci sie przegrzewa? Jak nie wyłączasz konsoli i chodzi po 10h dziennie to się nie dziwię. Z PS3 byłoby tak samo...

Ja często gram po kilka godzin i prócz tego, że włączy się wentylator to nie ma żadnych problemów.

Opublikowano

Tak, długo czekać.. Za rok na E3/Gamescomie będzie prezentacja nowej konsoli. Póki co nie ma sensu - gry nie potanieją, ew. możesz kupić arcade 60 gb za jakieś 100-200 zł i jechac na używkach.

Opublikowano

Na konsole "nowej generacji" nie warto czekać. Będą bardzo drogie i do tego nie wiadomo kiedy będzie ich premiera. Na xboxa 360 masz bardzo duży arsenał gier, do tego ciągle wychodzą nowe tytuły. Podsumowując - kupuj ;)

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Po co wy piszeczie o ps3 ???? Od ps3 robicie sie fanboyami. Xbox ma gratis Xbox LIVE na pare miesiecy grafa dobra na filmy za punkty gry kinect itd... Wiem Xbox ma Internet Xplorer ale za Gold Membera ale na xboxie internet jest wygodniejszy niz ps3...

@Szmitu Japonska firma Sony zrobila ps a Amerykanska firma Microsoft zrobila xboxa. Microsoft zrobila system windows i wiele wiecej! a sony elektronike...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja się dopisze do opini ;)

Rozwalają mnie ludzie którzy piszą kupuj ps3 bo ma lepszą grafe -,- Ja mam 2 konsole więc mogę się wypowiedzieć:

- xbox płatny live ale jakość gadania, grania jest cudowna czego nie mozna powiedziec o playstation network ..

- grafika zależy od gry jedna jest lepsza na xbox inna na ps3

- ogolnie to na xbox mozesz instalowac gry co oszczedza laser

I PROSZE NIE PISZCIE :

XBOX LIVE JEST PŁATNY I DO DUPY LUB KUPUJ PS3 BO MA LEPSZA GRAFE -,-

Opublikowano

X360 KUP X720 NIE KUPUJ i nie czekaj na premiere nie ma sensu. Bo X720 to badziew będzie z tego co wiem to trzeba bedzie mieć do 720 stałe łącze internetowe minimum 4 mb dalej dotykowe pady tak pisze na necie ale nwm czy to tak będzie :P OSOBIŚCIE POLECAM X360

Po co wy piszeczie o ps3 ???? Od ps3 robicie sie fanboyami. Xbox ma gratis Xbox LIVE na pare miesiecy grafa dobra na filmy za punkty gry kinect itd... Wiem Xbox ma Internet Xplorer ale za Gold Membera ale na xboxie internet jest wygodniejszy niz ps3...
@Szmitu Japonska firma Sony zrobila ps a Amerykanska firma Microsoft zrobila xboxa. Microsoft zrobila system windows i wiele wiecej! a sony elektronike...

na 1 miech live ma ! a nie na pare miesięcy ale to szczegół :P

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...