Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam, przerazilo mnie ze na poczatku serwa ga nie wiedzial jak ogarnac zeby medali dalo sie uzywac... Do tego te denne szkaty zawalają tylko eq, zamiast 1-2 rodzajow zrobili 5 nie wiem po co i dla kogo skoro i tak z kazdej leci to samo, osobiscie nie polecam.

Opublikowano

Widzę tutaj jedną nowość , jakieś bzdury z roślinek . Zaklęte lustro = połączenie nowości , glador s2 oraz ravia . Pudło , kopia Dreanor-a.

Nic ciekawego , skromny wygląd.

Mimo wszystko powodzenia w rozwoju serwera .

Puff :*

Opublikowano

0107183808.jpg

0107183653.jpg

0107183545.jpg

Macie hit roku z 50 graczami. Jak wiecie na hard serwie szczególnie istotny jest handel, więc...miłego handlowania z 50 osobami na serwie w dzień powszedni o godz. ok. 18.40.

Tak to jest jak się kradnie pliki Draenor2.

Btw. - Mortai poleca administracje, a sam do niej należy, Mądry team nie ? No comment.

xnzn.jpg

Opublikowano

stworzyc?

chyba zajebac pliki i jarac sie ze jest sie zlodziejem.

TAK WSZYSTKIE PLIKI NA TYM SERWERZE SA KRADZIONE

kurwa no nie wierze.... sam jestes w administracji XDDDDD

Co za baran...

NIE POLECAM

dlatego pustaku mówię że jest ogarnięta administracja. Tak tak wiem zacytujesz mnie i powiesz ze nie jestem ogarniety.

08bdb9d2eebff.jpg

Opublikowano

Prezka może i dobra , no ale server nie wasz . Wszystko podjebane , yangi w IS , graczy nie ma .

Kolejny raz ta sama prezka.

NIE POLECAM !!!

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Fajnie masz. Ja mam dopiero za miesiąć ;P Ale nie będę miał wyrzutów sumienia że mogłem mieć później ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...