Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nitrox- Wartosci Skilli

lukjov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje wartosci skilli na serwerze NitroX niestety nie umiem ich znalezc. Jesli jest ktos kto je zna lub umie znalezc prosze o wrzucanie ich do tego tematu :)

Opublikowano

Tak naprawdę te wartości to bardzo łatwo znaleźć na każdym serwie wystarczy wcisnąć (ja uzywam Moon_Light Enginie ale na wszystkich jest podobnie) memory view --->serch> find memory wpisać dokładną nazwę skilla dać zakres od 00000000 do FFFFFFFF i jak coś znajdzie to tam łatwo jest odczytać compare1,2,3,4 . Chyba ze by mieli porobione coś jakby odsyłacze,ale nie martw się na Nitroxie działa bo osobiście testowałem tam :PP bo nienawidzę tych szwabskich gm i postanowiłem ich troch pomolestowac :PPP . Myślę ze o to ci chodziło pozdrawiam PS ZAJEBISTE FORUM I DUŻO RZECZY Z TAD DZIAŁA DZIĘKI WSZYSTKIM ZA WYSIŁEK POZDRO.

Opublikowano

ht tp://ww w. gamerzneeds.net/forums/gunbound-bots-hacks-download/66313-moonlight-engine-rev-1056-a.ht m l

3 link z google.

na własna odpowiedzialność.

Opublikowano

ten twoj link mi nie dziala. znalazlem w necie i pobralem MoonLight Engine 1105 ale jak na samym poczatku wybieram enginge.exe i daje OK to wyskakuje mi error, da sie cos z tym zrobic? moze uszkodzony ten jest i musze innego pobrac?

• Dodaj nową pozycję...