Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] System Petów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wertuje MPC forum od kilku godziny i szukam CAŁKOWICIE POPRAWNEGO TuT'a, jak dodać system Petów.

Proszę podeślijcie najlepszy TuT, w który opisane jest poprawnie, jak to zrobić.

Polecą + oraz 5* w profilu.

Pozdrawiam

Zajmuje się tworzeniem plików serwerowych metin2, pod serwer PvP Oldschool.

Opublikowano

Yyy, nie dzięki TEKEN5... Nie skorzystam.

Proszę podeślijcie poprawnego TuT'a, po polsku, jeśli takowy istnieje.

Opublikowano

Up tam masz wszystko.. difa,questa..

Watpie by ktos dal na mpc dzialajacego w 100% swojego autorstwa.. a ten gosciu dal zobacz komentarze ludzi i moj.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Up tam masz wszystko.. difa,questa..

Watpie by ktos dal na mpc dzialajacego w 100% swojego autorstwa.. a ten gosciu dal zobacz komentarze ludzi i moj.

DL do Difa wygasł :/

Opublikowano

Popatrz dobrze w komentarze uzytkownikow.. dali reup..

2252770056.png

Opublikowano

Sory, ale ja tego nie pojmuje. Nie mam pojęcia po pierwsze, jak sobie z tym poradzić a po drugie, nie ma na MPC spolszczonego Systemu Petów + TuT'a jak to dodać?

Za takie coś dam dzienny limit.

Opublikowano

Jak dodac pety na serwer?

1.Pobierasz Paczke z Petami.

2.Wypakowywujesz

3.Wypakowywujesz npc dodajesz do niego pety, dodajesz wpisy do npc.xml , pakujesz

4.Wypakowywujesz root dodajesz wpisy do npclist.txt pakujesz root

5.Navicat->player-->ppm-->console wgrywasz zapytania..

Wchodzisz w sciezke ..../quest dodajesz questa klikasz ctrl+t wpisujesz ./qc nazwa questa.quest

Wyciagasz game wklejasz zawartosc difa do dokomentu textowego zapisujesz go np :plik.dif uzywasz dif-patchera sprawdzasz bajty,wgrywasz difa do game kopiujesz game wrzucasz nadajesz CHMODA resetujesz serwer i gotowe.

Wazne: Id petow musza byc od:120 do 140 cos..

@Za swojego questa wzialem 25zl Terenzo chcial 100 od typa.

2252770056.png

Opublikowano

Spoko, ale podaj mi link do tych petów, poprawnych i po polsku...

Opublikowano

Ciezko poszukac <3

http://www.mpcforum.pl/topic/782903-dl-nowe-pety/

2252770056.png

Opublikowano

Ciezko poszukac <3

Co to ma być? Już widziałem ten temat.

Gdzie tam niby są jakieś icony, tekstury tych petów?

Przecież tego tam nie ma... Niby wystarczy dodać tylko do XML wpisy?...

Opublikowano

Widać , jak fajnie patrzysz ja tylko wszedlem w temat 30 sekund i zauwazylem taka zakladke jak:

Załączone pliki:

Pety.rar <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Kliknij w to !!!!!!!!!!

Bulwersujesz sie nie dajesz Lubie to chociaz marnuje swoj czas na pomoc ci tylko ja 1 ci odpowiedzialem w temacie a ty bulwers :D

masz tam wszystko podane przeczytaj dobrze a nie wlazisz nie widzisz napisu :

Download:

i wylazisz i piszesz ze nie ma tam nic

2252770056.png

Opublikowano

Widać , jak fajnie patrzysz ja tylko wszedlem w temat 30 sekund i zauwazylem taka zakladke jak:

Załączone pliki:

Bulwersujesz sie a masz w zalaczniku plik rar i wpisy ...

Bulwersujesz sie nie dajesz Lubie to chociaz marnuje swoj czas na pomoc ci tylko ja 1 ci odpowiedzialem w temacie a ty bulwers :D

Kolego, w tym .rar są questy ;)

Jedziesz mnie, a sam nie sprawdziłeś , ja go także od razu zauważyłem i zauważyłem, że są tak tylko questy...

Opublikowano

Załączone pliki:

masz tam wszystko podane przeczytaj dobrze a nie wlazisz nie widzisz napisu :

Download:

i wylazisz i piszesz ze nie ma tam nic

Niby nie działają piszą w temacie bo czytałem

Opublikowano

Na drugi raz, TEKEN, nie wymądrzaj się, że ktoś nie umie "paczeć" chociaż sam nie sprawdziłeś ;)

Macie link do spolszczonego system petów, który działa? Dam dzienny limit.

Opublikowano

Najlepiej napisz do użytkownika d3m0n3, który urzęduje na elitepvpers. Posiada on quest od BlackYumi (to co jest w linku podane przez Teken5) tylko w ulepszonej wersji. Dodatkowo ma cały interface do petsystemu, który prezentował na swoim kanale YT. Jest to obecnie najlepszy petsystem w sieci. Do tego można dograć difa, który sprawi, że pety będą expić. Funkcja ta już znajduje się w game (każdym), lecz jest użyta do innego moba - szukajcie, a znajdziecie. Polecam uważać na petsystem zamieszczony na mpcforum (link od Teken5), gdyż po małej edycji Clienta, złośliwa osoba może wywalać Wam CH. Jak? - Tajemnica, za duży dym by niektóre osoby zrobiły. Podpowiem tylko, że po wgraniu tego petsystemu pojawiają się 2 funkcje podobne do siebie, jeśli wywoła się je jednocześnie to game leży. Życzę powodzenia w walce z petsystemem.

Opublikowano

Proszę o jakiś spolszczony quest, jeśli takowy ktoś ma lub jest na MPC. Poleci limit + 5*.

Opublikowano

Nie ma całkowicie spolszczonego. Jeżeli chcesz pełny "pr0 el0" pet system wystarczy ruszyć dupsko za przeproszeniem i spolszczyć.. Wiele osób jakoś osobiście sobie spolszczyło i nie marudziło. Dość, że udostępniono ten system to jeszcze problemów pełno z wykorzystaniem gotowych plików. Nikt ci tego na tacy nie podstawi. Jeżeli chcesz całe życie jechać na gotowcach to pozdrawiam.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

To chociaż podajcie mi CAŁY I POPRAWNY a nie, żebym musiał pisać do jakiegoś Niemca (jak ktoś UP zaproponował), bo może ja nie potrafię się z Niemcem dogadać, hm?

To co mi wysyłano wcześniej:

To jest niby wszystko? Dif - mam, bo mi Flourine udostępnił.

Ale w tym temacie nie ma żadnego modelu, tekstury itp. tych petów...

Jeśli nie ma spolszczonego, to wystarczyło powiedzieć - że nie ma. Nie pozostaje mi nic innego jak spolszczyć sobie samemu, nie ma problemu.

Ale proszę o podanie tematu z TuT'em i DL do KOMPLETNEGO SYSTEMU PETÓW.

Pozdrawiam, poleci limit + oraz 5*.

Opublikowano

Jak robisz jak nie możesz sam nic zrobić ? Po co w ogóle kłamać ludzi ?

@Aw Żaden polak nie da Ci 100% dobrego questa z diffem gdyż jest to nie opłacalne.

nanicz.png

Opublikowano

Jak robisz jak nie możesz sam nic zrobić ? Po co w ogóle kłamać ludzi ?

@Aw Żaden polak nie da Ci 100% dobrego questa z diffem gdyż jest to nie opłacalne.

Kolego co ma do tego, że szukam systemu petów, moja sygna?...

Nie mam zamiaru dać się sprowokować komuś takiemu, bo to nie ma najmniejszego sensu.

A tak poza tym, umiesz czytać? W poprzednim poście napisałem, że skoro nie ma w 100% dobrego i spolszczonego questa na MPC, to spolszczę go sam, tylko proszę o podanie mi go niespolszczonego.

Proszę zaprzestać takie głupie komentarze, mijające się z celem mojego tematu.

Zatem jeszcze raz powtórzę:

Proszę o podanie tematu z TuT'em i DL do KOMPLETNEGO SYSTEMU PETÓW.

Opublikowano

Kolego co ma do tego, że szukam systemu petów, moja sygna?...

Nie mam zamiaru dać się sprowokować komuś takiemu, bo to nie ma najmniejszego sensu.

A tak poza tym, umiesz czytać? W poprzednim poście napisałem, że skoro nie ma w 100% dobrego i spolszczonego questa na MPC, to spolszczę go sam, tylko proszę o podanie mi go niespolszczonego.

Proszę zaprzestać takie głupie komentarze, mijające się z celem mojego tematu.

Zatem jeszcze raz powtórzę:

Proszę o podanie tematu z TuT'em i DL do KOMPLETNEGO SYSTEMU PETÓW.

A ja Ci napisałem, że nie istnieje na mpcforum odbugowany w pełni petsystem nawet w jęzuku chińskim. To co podał TEKEN5 to niekompletny bardzo stary petsystem od BlacKYuko, który sprzedaje prawidłową wersję tutaj:

http://blackyuko.alt...g/Prodotti.html

Podpowiedziałem też, kto ma ten petsystem w pełnej wersji + cały interface do niego, na punkcie którego się wszyscy ślinią, a nikt nie napisze do niego.

Jeśli oczekujesz darmowego petsystemu to powodzenia w szukaniu, nikt nie da czegoś na czym jeszcze można zarobić. Sam autor tego posta uznał na tureckim forum, że jest to zbugowany pet system.

Zawsze możesz napisać sam lub odpowiednio przerobić ten od BlackYuko. Zastanów się jednak, co jest w tych 2.4 tys wpisach difa. Uwierz mi, że wystarczy coś ok 129 lini z tego co liczyłem (z czego coś ok 40 to funkcja na 30 lvl konia),

Zawsze możesz się uśmiechnąć do Tenmy, może on Ci odsprzeda swój pet system. Oczywiście wszystko kosztuje :D.

Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że na MPC nie ma poprawnego systemu Petów za darmo, tak? Dziwne, bo na kilku serwerach hamachi to widziałem - raczej tego nie kupili...

Opublikowano

Lub na przykład wykorzystać difa na pety + konie i stworzyć własny pet system. Znam pewną osobę, która ową rzecz zrobiła i to bardzo dobrze. Dzięki pomocy tej osoby sam również stworzyłem własny. Jeżeli masz chęci to uda ci się to zrobić. Pozdrawiam.

@P.S. Podpowiem ci tylko tyle abyś użył diffa od Flourine i trochę mózgu. Dobry quest napiszesz i masz co trzeba. Potem jak chcesz to jeszcze się pobawić w okienko petów czy co tam chcesz i gotowe. ;)

@Edit; Jeżeli chodzi ci "o ten" Pet System to na bank jest to ten:

http://www.mpcforum.pl/topic/781824-dl-pets-system-final/

Wystarczy użyć brain.exe i masz prawie, że gotowe. Na E**p znajdziesz nawet gotowe pet-gui więc prawie wszystko na tacy.

Pozdrawiam.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że na MPC nie ma poprawnego systemu Petów za darmo, tak? Dziwne, bo na kilku serwerach hamachi to widziałem - raczej tego nie kupili...

Wgrać coś, co przywołuje peta, który biega za Toba to nie problem. Problem tkwi w tym, ze wgrywając 2.4k linii difów wgrywasz syf do game, dodatkowo można wysypać CH przy odpowiednim przeedytowaniu clienta oraz zbugować sobie dodawanie bonusów i raptem gracz ma 100k hp od peta :D.. Nie wiem kogo autorstwa pet system posiada serwer Draenor, nie miałem okazji go przeczytać. To co znajdziesz na elitepvpers i mpcforum to marne podróbki pet systemu. To co na elitepvpers jest z gotowym GUI jest beznadziejne. Nie będziesz mógł przywołać konia i peta jednocześnie, a po wbiciu lvl, pet zmieni swój wygląd, bo awansuje z lvl 22 na 23 - najgorsza wersja pet systemu w sieci.

Pet system Tenmy wygląda sensownie, lecz też nie widziałem kodu, więc nie wiem co ma w środku. Zakładam jednak, że jest zrobiony poprawnie.

Podsumowanie:

Wgrac syf to nie problem, masz tego masę na forach. Żeby mieć coś dobrego musisz jednak zapłacić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...