Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Solar

szymon10152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam takie pytanie czy warto było by zaczać grac od poczatku ( Od 1lva bez eq ) na solar ? . mam do dyspozycji 100kk na eq itp ..

I czy warto było by zaczynać gre wojownikiem body? .jeżeli możecie prosze o napisanie co bym mógł kupić i czy warto zacząć ..

Opublikowano

Witam . Mam takie pytanie czy warto było by zaczać grac od poczatku ( Od 1lva bez eq ) na solar ? . mam do dyspozycji 100kk na eq itp ..

I czy warto było by zaczynać gre wojownikiem body? .jeżeli możecie prosze o napisanie co bym mógł kupić i czy warto zacząć ..

Tak, oplaca sie zaczac, tymbardziej ze masz 100kk na poczatek.

Kup Jakiegos fmsa/riba +9 , ebo, zelaka, srebrna 9, smiertelke tkaie eq na poczatek. Zrob 35 lv , boja, wbijaj skile.

Opublikowano

100kk na solarze to całkiem niezła sumka. Grę opłaca się zaczać bo niedługo połączą serwery i będzie sporo ludzi grać. W jinno na solarze i tak jest od groma sklepów itp.

Bodym się opłaca. Chociaż najlepszy zarobek, a potem też pvp ma wp :D

Opublikowano

Jeśli chcesz pograć, a polskie hardy Ci nie odpowiadają to graj...

100KK to jest w miarę dużo na tym serverze

Za 30kk kupisz fms +9 ok 25sr, smiertelke +8/+9 (nie wiem za ile)

buty 1,5k pz ok 6kk ebonki +9 ok 20kk

Wiec eq w miare bedziesz miał.

Opublikowano

Sam tam gram, więc mogę Ci poradzić żebyś grał.

100kk zupełnie Ci starczy na eq dobre na start, ceny sa niziutkie takze powodzenia:)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

hmm , ja tak myslalem wbić 75 bodym i wtedy na metkach mordu w dt posiedzieć ( wp odpada bo postac juz sie przejadla ) :P aa i mam buffa jeszcze z buffami 35 % :)

Opublikowano

hmm , ja tak myslalem wbić 75 bodym i wtedy na metkach mordu w dt posiedzieć ( wp odpada bo postac juz sie przejadla ) :P aa i mam buffa jeszcze z buffami 35 % :)

Body możesz mieć do dropienia na mniejsze levele. Jeżeli chcesz grać długoterminowo to polecam WP'ka :). Na eq skille ci starczy bez problemu 100kk + w dalszej fazie rozwoju postaci będziesz zdobywać kolejne yangi :).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Body możesz mieć do dropienia na mniejsze levele. Jeżeli chcesz grać długoterminowo to polecam WP'ka :). Na eq skille ci starczy bez problemu 100kk + w dalszej fazie rozwoju postaci będziesz zdobywać kolejne yangi :).

Wp to już sie naprawde przejadł bardzo nudna postac a z tego co wiem wp na 75lvu z dobrymi skilami i eq też se radzi nawet lepiej jak Wp jak nie odchodzi od metka:)

Opublikowano

Opłaca się :D za tę kasę masz już fmsa +9 sred ~30 eq 1,5k hp do tego na ebo +9 wystarczy i jeszcze zostanie :D

Bodym bym nie grał bo jest to jak dla mnie słaba postać pod pvp (to jest moje zdanie wiec nawet nie zaczynajcie pisać ze body to kox itp)

Ku drogie absy każdy ma

polecam Ci szamana :D

za tę kasę kupisz dobre eq i expienie nie będzie sprawiało problemu

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Opłaca się :D za tę kasę masz już fmsa +9 sred ~30 eq 1,5k hp do tego na ebo +9 wystarczy i jeszcze zostanie :D

Bodym bym nie grał bo jest to jak dla mnie słaba postać pod pvp (to jest moje zdanie wiec nawet nie zaczynajcie pisać ze body to kox itp)

Ku drogie absy każdy ma

polecam Ci szamana :D

za tę kasę kupisz dobre eq i expienie nie będzie sprawiało problemu

każda postać jest dobra , mi akurat sie podoba body bo z rok/dwa nim na plu nie gralem szamanem zupelnie nie umiem grać . Oki dzieki wszystkim za odpowiedzi:)

Opublikowano

Jeżeli masz tyle yang, to zacznij. Jako woj body - opłacalne, bo jeżeli masz na eq, to chyba uzbierasz sobie te trochę obrony, które dodaje silne ciało mentalowi. I wcale nie będziesz gorszy w expie ;)

Opublikowano

To jednak grasz wojownikem, gdyż kupiłeś tygre :>

Na Twoim dłuzej bym poszukał i znalazł byś dobra śmiertelke.

Za te 10kk to na poty bedziesz miał, ew. na KU :)

Opublikowano

Proponuje zaczekać na połączenie serwerów albo... grać na tych starych serwach ze wzgledu na ceny .

ty czytaj czasem o co chodzi w temacie, a nie piszesz byle sobie posty nabić... bo w każdym temacie są twoje wypowiedzi w większości powtarzające sie...

Napisał, że ma 100kk na solarze, więc raczej jak zacznie to zacznie na solarze a nie innym servie...

Poza tym tak mu doradziłeś, że grałby na pustych serverach gdzie trudno cokolwiek kupić bo nie ma ludzi...

A połączenie serverow nawet nie wiadomo jak będzie wyglądało, a tym bardziej kiedy będzie, więc może czekać do...

Do tematu.

juz zakupilem fms +9 34 kd +3 ebo 9 srebna 9 buty 1.5 wisior 1.5 dzika na 100h , tygra 9 i zostalo 10kk:)

Nie będziesz żałował, bo to jeden z lepszych serverow, jak nie najlepszy z tych wszystkich 26, a z takim eq i bufem przyjemnie będzie się grało, powodzenia i miłej gry

beztytuuacf.png

Opublikowano

ty czytaj czasem o co chodzi w temacie, a nie piszesz byle sobie posty nabić... bo w każdym temacie są twoje wypowiedzi w większości powtarzające sie...

Napisał, że ma 100kk na solarze, więc raczej jak zacznie to zacznie na solarze a nie innym servie...

Poza tym tak mu doradziłeś, że grałby na pustych serverach gdzie trudno cokolwiek kupić bo nie ma ludzi...

A połączenie serverow nawet nie wiadomo jak będzie wyglądało, a tym bardziej kiedy będzie, więc może czekać do...

Do tematu.

Nie będziesz żałował, bo to jeden z lepszych serverow, jak nie najlepszy z tych wszystkich 26, a z takim eq i bufem przyjemnie będzie się grało, powodzenia i miłej gry

dziękuje :) już wbilem 25lv niezle się gra na 35 juz bedzie mozna sprobowac na poli do v2 hehe:)

Opublikowano

dziękuje :) już wbilem 25lv niezle się gra na 35 juz bedzie mozna sprobowac na poli do v2 hehe:)

lepiej z bojowca niz poli bedzie ci sie expilo :)

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

zanim zrobię .. , ale mam też dzika na 100h ktory daje 20 % na moby :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...