Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Tablet

ale97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie to możesz sobie jebnąć windowsa np. 8, i do metka odpalać windowsa a tak mieć system apple. Na komputerze można mieć dwa systemy, na ipadzie pewnie też ;)

Opublikowano

Można przez TeamViewer ale musisz mieć Wi-Fi ale są bardzo duże lagi.. :)

Co ty, gadasz? Nie ma takiej, możliwości wogóle, o ile się nie myle na tablecie.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

@UP&2XUP

Tak, jak najbardziej można lecz bez myszki ciężko się gra :)

Mój zestaw to tablet, hub, etui z wbudowaną klawiatura, myszka (...)

Lecz druga sprawa to opóźnienia w przesyłaniu obrazu, także nawet mając taki zestaw masakra.

A wracając do WIN 8, to nie wiem czy na pewno będzie działał klient Metin2, dlaczego?

Ponieważ tego rodzaju urządzenia działają na procesorze ARM, metek został dostosowany do Komputerów Stacjonarnych, także to też pozostaje wątpliwe.

Opublikowano

Przez Team Viever to masakra granie, obraz bedzie ci sie zadzinal okropnie, jaki klikniesz uderzenie to nawet po 5 sek je zobaczysz.

Opublikowano

Można przez TeamViewer ale musisz mieć Wi-Fi ale są bardzo duże lagi.. :)

Jak chcesz mieć pokaz slajdów, zamiast gry to sobie gra przez TeamViewer. c:

Opublikowano

Była apka, a mianowicie chyba nawet kilka i był taki sposób. Jakiś rok temu to widziałem, tylko na androida. Ale na icoś tam też powinno być.

Opublikowano

Tablet jest na androidzie i jakoś nie widze żeby ta gra obsługiwała tego typu system nawet popatrz.

roo9x9.jpg

Widzisz gdzieś tu androida ? Bo ja nie.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Metin na tableta na dzień dzisiejszy nie wejdzie, ale myśle, że kiedyś będzie taka możliwość :)

Metin ma wymagania takie, że wymaga windowsa, więc na dzień dzisiejszy nei ma co gadać..

Opublikowano

Ściągnij VNC Viewer na ipadzie i komputerze, na ipadnie jest płatne ale jest możliwość pobranie za free.

Antaris to shit

Opublikowano

Jak chcesz mieć pokaz slajdów, zamiast gry to sobie gra przez TeamViewer. c:

No dobra ale sie pytał czy jest możliwość grania w metina na tablecie a nie jaki jest komfort gry na tablecie :)
*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Łohoho ale się uśmiałem przez (ym... wszystkie odp.?)

Bzdury...

Po pierwsze Żaden windows prócz 8 nie obsługuje procesorów typu ARM ale po co to pisać skoro już to pisałem w tym poście i 1000 razy w innych skoro i tak to zignorujecie? ^^

Druga sprawa

Metin na tableta na dzień dzisiejszy nie wejdzie, ale myśle, że kiedyś będzie taka możliwość :)

Metin ma wymagania takie, że wymaga windowsa, więc na dzień dzisiejszy nei ma co gadać..

Tak, metin ma takie wymagania, że wymaga... litości...

Oczywiście metin mógłby wyjść w przyszłości lecz są to, em? Znikome szanse? Skoro programiści programowali w x platformie, to chcąc wydać tą samą aplikacje musieliby zaprogramować ją od nowa[dosłownie].

To, że jakiś tam Minecraft wyszedł na androida to tylko dlatego, że został on zaprogramowany w bardzo wolnym języku(Java), który jest sam w sobie przenośny na inne systemy, sam android jest linuksem, pod który apliakcje pisze się właśnie w Java. Obecnie ten język został ulepszony przez Google i dlatego jego nazwa się zmieniła, o to cała filozofia.

Opublikowano

Łohoho ale się uśmiałem przez (ym... wszystkie odp.?)

Bzdury...

Po pierwsze Żaden windows prócz 8 nie obsługuje procesorów typu ARM ale po co to pisać skoro już to pisałem w tym poście i 1000 razy w innych skoro i tak to zignorujecie? ^^

Druga sprawa

Tak, metin ma takie wymagania, że wymaga... litości...

Oczywiście metin mógłby wyjść w przyszłości lecz są to, em? Znikome szanse? Skoro programiści programowali w x platformie, to chcąc wydać tą samą aplikacje musieliby zaprogramować ją od nowa[dosłownie].

To, że jakiś tam Minecraft wyszedł na androida to tylko dlatego, że został on zaprogramowany w bardzo wolnym języku(Java), który jest sam w sobie przenośny na inne systemy, sam android jest linuksem, pod który apliakcje pisze się właśnie w Java. Obecnie ten język został ulepszony przez Google i dlatego jego nazwa się zmieniła, o to cała filozofia.

Też głupota. Minecraft na Androida korzysta z innych bibliotek niż ten PCtowy.

Nigdy nie zagrasz w Metka na tablecie.

@cls

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...