Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Nudność CA

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie nudzi was Combat Arms, co robicie gdy faktycznie się nudzi zostawiacie go na kilka dni tygodni może miesięcy :) myślę że poradzicie co robić ponieważ mam te 13 permów gra jest nudna co najmniej powiedzieć bardzo nudna od kilku dni wchodzę kupuję jakieś shotguny na 7 dni bawię się zupełnie bez sensu szkoda GP bo maleje cały czas ale co tu robić? Lv bić nuda zabijać nuda nie wiem już sam. Może czas sprzedać konto chociaż szkoda sprzedać konto w które włożyłem bagatela 1500 zł a sprzedam za max 450.

Opublikowano

pograj sobie w coś innego jakies przygodówki a do combata wrócisz jak bedziesz miał chęc :)

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

Pograł bym ale co mi pójdzie na xp wielkie g a przesiadka na 7 jest nie możliwa z przyczyn internetu bo mój pojebany modem nie współpracuję z windows 7.

Oczywiście że bym pograł w Assasina 3 bo wszystkie części przeszedłem tylko ta nie idzie na xp jestem małym funem tej że serii a gry typu strategie odpadają shotery także więc nie wiem sam

Opublikowano

bf3 fajnie relaksuje :) Sam nie raz robiłem przerwę po parę miechów bo czasem to rzygam tym hakerstwem i płaczem gdzie się nie wejdzie nie wspomne

o kickaniu za skilla ;)

2096247301.png

Opublikowano

Jak masz permy to na spokojnie zrób sobie przerwę na kilka tygodni/miesięcy.Pograj w coś innego,wróć sobie na wakacje i zobaczysz,że będzie ochota grać :)

boyka.jpg

Opublikowano

Tak jak mówią UP przerwa na kilka miechów potem wrócisz z nowymi siłami xD

Ja miałem 4 miechy przerwy i coraz lepiej mi sie gra, zawsze po jakimś czasie powraca sie do starych gier xD np. ja teraz zaczełem grać w ''Venetica'' znowu-.- ;d

Opublikowano

Jak już nie masz co robić, idź do jakiegoś sklepu typu empik i popatrz na różne gry. Jak ci się jakaś spodoba to patrzysz wymagania kompa i jak bedziesz mógł ja kupić to kup :). Też tak ostatnio miałem, nudziłem się poszedłem do sklepu i kupiłem bf3. Bardzo fajna gra, a jak jeszcze masz dobrego kompa i gra ci pójdzie na Ultra to zajebista zabawa.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ha tak się składa że jestem na 'przerwie' tygodniowej już z CA:) dopóki nie dadzą eventów fajnych to nie wrócę..najlepsze jest to że zakupiłem sprzęt 10 dni temu na 30/90d :D Najlepiej to znaleść sobie inne hobby na kompie, które pozwoli Ci odpocząć od CA. Nie wiem, może pospamuj sobie w pogaduszkach

Opublikowano

Jak chcesz żeby CA się odnudziło nie graj nie zaglądaj na dział CA 2-3 tyg i nie rób rzeczy z nim związanych tylko pograj w gta sobie lub coś i mówię Ci potem jest fajnie

Opublikowano

Odpocznij, wyjdź na dwór, spotkaj się z kolegami, pograj w coś innego. Jeśli masz permy to spokojnie możesz opuścić tą grę na kilka miesięcy, kiedyś zachce Ci się znowu gry, wrócisz i masz niezłe wyposażenie na start. Polecam CoD, BF lub jakiś MMORPG.

Opublikowano

Ja juz tak robilem nie raz. Mialem kilkumiesieczna przerwe od CA i szczerze mowiac dalo mi to troche. Mam kilka permow wiec o sprzet sie nie martwilem, a prze te kilka miesiecy odstresowywalem sie na minecrafcie, warrocku i Haulinie. Potem jak wrocilem to po kilku dniach skilla mialem takiego ze sam czasami nie wierzylem co robie ^^

Pozdro ;)

Opublikowano

Kur panowie ile mam razy pisać że odpadają FPS wszelkiego rodzaju a wy kur mi dalej polecacie odpada FPS i strategie ew MMORPG wchodzi w grę prócz badziewiastego Metina

Opublikowano

Kur panowie ile mam razy pisać że odpadają FPS wszelkiego rodzaju a wy kur mi dalej polecacie odpada FPS i strategie ew MMORPG wchodzi w grę prócz badziewiastego Metina

Są ludzie i parapety:D

@top apropo RPG polecam Ci Skyrima.

boyka.jpg

Opublikowano

Smoczku :) kurczę dobry tytuł aczkolwiek już dawno przeszedłem :)

D3 też jest dobrym tytułem,jednak BAARDZO szybko się nudzi.

Może coś z klasyki : Diablo2,Stracraft.

boyka.jpg

Opublikowano

Starcraft odpada bo to strategia diablo jakoś mnie nie przekonuję chodź tyle osób ją poleca może masz na oku jakąś fajną grę MMORPG

Opublikowano

Pograj w CA troche QR pofreerunuj i same freerunowanie i te gonace zombie daja "frajde" polecam :D

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

Posłuchaj no mnie PIECU uważnie co do twojej wypowiedzi szkoda ją komentować albo nie potrafisz czytać albo masz wywalone na to co piszę albo nie wiem co.Są ludzie i taborety a więc napiszę po raz 3 to samo NIE INTERESUJĄ MNIE INNE SHOOTERY CZY DO CIEBIE TO NIE DOCIERA???????

Opublikowano

To dalej będziesz wchodził i wychodził do tej gry, chcesz żeby ci się nie nudziło? Wyjdź na dwór i idź na piwo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...