Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] Thresh The Chain Warden .

McTwissT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

coraz gorsze te postacie są, powinna być jakaś w stylu tych starszych albo dianie dać buffa bo byla zajebista przed nerfem a teraz juz sie ugrac nic nie da

xxxxxxx

Opublikowano

coraz gorsze te postacie są, powinna być jakaś w stylu tych starszych albo dianie dać buffa bo byla zajebista przed nerfem a teraz juz sie ugrac nic nie da

W next patchu będzie ;>

Przesrane.... te cc będą op w late ! Tak jak u sesjuani riot troszkę przegiął..

Przecież sejuani dostała kosmetycznego buffa bo tego wym agała, nie pamiętasz jaka była w s2? Nikt nią nie grał bo odstawała, teraz już od mid game kosi.

Jej bardziej pomogły nowe itemy niż ten buff.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Dziwne ze nikt nie wspomnial ze po uzyciu Q pojawia sie ikona doskoku Lee Sina ^^

Ta postac to jedno wielkie CC, ciekawe jak szybko zmienia W bo ludzie beda trollowac.

Sojusznik musi kliknąć na latarnie by Thresh mógł go przyciągnąć.

To jest dziecko hecarima i dravena

Jak działa i co robi jego ult?

Tworzy taką jakby brame dookoła Tresha, jeśli ktoś przejdzie przez nią to zadaje ona 250/400/450/175 (+1*AP) magicznego dmg i spowalnia przeciwnika o 99/50% for 2 seconds jesli przejdzie przez ściane. Slowuje o 50% gdy przejdzie 2 przeciwnik, 1 dostaje slowa o wartości 99%.

Z ciekawości do osób, które już nim grały: ad czy ap?

Support. Ma za duże cd, jeszcze pewnie dałby rade jako tanky jungler, ale nie próbowałem.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Grałem nim na midzie (PBE) w early gówno robił, ale mid/late q + e i pół hp nie ma; do tego ult i koleś pada ;oo Kupuje go!

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Według mnie nadaje się na:

Jungler

Support

Support, emm support i jeszcze może na... support

te jego W i Q są lepsze niż grab blitza, szczególnie W. Ult może ratować dupe, więc według mnie support i support.

PS. on sie na supporta nadaje

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Real? Kolejny support? Nie podoba mi się, kilka połączonych champów..

Już serio riot chyba nie ma pomysłów.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Że niby dianą się nie da nic ugrać ?Twoja wypowiedź wskazuje na to że grasz głównie champami do których nie potrzeba skilla bo nie są odpowiednio zbalansowane(np.Darius)

Diana po nerfie jest wciąż świetnym chapionem tylko trzeba umieć grać ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...