Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM Z SILKIEM

MozG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem wchodze do katalagu klikam na ikone silka i pokazuje sie okienko na 1 moze 2 s i znika nie wiem co zrobic probowalem juz reinstalacji kopiowalem silka z 2 kompa i nic nie dziala caly czas mam to samo nie wiem co zrobic. probowalem odrazu po reinstalacji go wlaczyc i to samo klikam na ikone silkroad i okienko lunchera sie pojawi tam gdzie sa opcje np start i takie tam i nagle mi to znika gorna 2 s to mam nie wiem co zrobic albo jak to naprawic prosze o pomoc jak to moge rozwiazac!!!

Opublikowano

Spróbuj odinstalować silka usunąć folder w którym był zainstalowany i wyczyścić rejestr poprzez start--->Uruchom---->regedit--->Edycja---->Znajdź i tam wpisujesz silkroad i co znajdzie usuwasz ALL co bedzie związane z silkiem po tej czynnosci res kompa instal new silkroad i powinno działać

18abc360cc3ddc5463a9da1kg6.gif
Opublikowano

nie pomoglo to zrobilem tak jak napisales i nic nie tak samo caly czas sie wylacza nie wiem kurde a da sie jakos obejsc loadera??

Opublikowano

hmm no wlasnie sciagam nowego silka najnowszego update. moze to pomoze a jak nie to format mam firewall ale wylaczylem hmmm.. nie wiem siedzie dzis od 9 rano i kabinuje kiedys tez tak mialem ale zrobilem reinstalacje i bylo dobrze a teraz nic nie pomoga ale dziekuje za pomoc:)

Opublikowano

kurde nic nie dziala teraz szukam windowsa i formata zrobie albo ze jest jakis program ktorym mozna obejsc loadera?? wie ktos prosze o pomoc

• Dodaj nową pozycję...