Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Muzyka] Slucha Ktos Firmy?

.Waldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ema.. :)

na forum widzę rożne avatary z JP etc ,to zapewne słucha ktoś firmy :)

ja słucham firmy od 4 lat i jestem ich odwiecznym Fanem..

mają przezajebiste nuty na nowa płytka NIELEGALNE RYTMY 2 to im wyszła :).. osobiscie za bardzo ich nie znam.. ^^ ale znam ludzi którzy go znają ( Tallib LBN ) tak to tylko gadałem z nimi przez fona,i myspace..

więc słucha ktoś..

Wielu pomyśli 16 lat i wielki firmowiec, otóż takim ludziom mówię krzyż i mogiła.. ja słucham ich przekazu.. jestem wychowany na takiej muzyce..

od stop do głów nie na widzę psów..

ogólnie po mnie nie widać że słucham firmy.. no ale słucham.. i przez te 4 lata co ich słucham to się zmieniłem na lepsze.. bo zrozumiałem ich przekaz.. :->

Pozdrawiam

p.s

Przesadą jest dla mnie coś takiego..

jade z ziomkiem na miasto wysiadamy z autobusu a tu 2 dziewczyny po 13-14 lat i słuchają nuty "Firma - Dziwki" no co sobie można pomyśleć..

to było o nich.. bo to był na 100% kłaki

WALDEK TEŻ PALI

waldekenergy2.pngwaldekenergy3.png

Grafik ;*

Opublikowano

Porażka. Teksty do niczego, nie wiem o jaki przekaz Ci chodzi. To jest gorsze to od techno z junior music makera, aczkolwiek słuchając tego syfu kilka razy się roześmiałem. Pomijając już tekst muzyka jest beznadziejna, a Ci kolesie którzy to robią wyglądają jak wieśniacy z XIX w, głupawo wymachują rękoma "śpiewając" bez sensu, teledysk "Mam wyjebane" przypomina mi teledysk waszki G, którego "rap" wydaje mi się że jest na równym poziomie, jego teksty przynajmniej mają jakiś sens. Nie mówię już o innych rzeczach takich jak np flow, który stoi na na prawdę niskim poziomie. .Waldek pomyśl o tym jakiś świat by był bez policji, a do naszej policji nie można mieć pretensji, co Ci zrobili że ich je***sz?

1253382473_by_krakos_500.jpg

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

mam na fonie jp , falszywe dziw** i inne ale takim wielkim fanem to nie jestem B)

Metin2 4Ever <3

--------------------------------------------------------------

Jeżeli szukasz GM'a na swój serwer poprostu napisz do mnie na PW :D

Opublikowano

doniak zgadzam sie z toba.. ciekawe co by bylo gdyby nie bylo policji -.- za kazdym rogiem ulicy lezalby jakis nawalony gosc itp.

pozatym taka muzyka gdzie co drugie slowo to Ku***wa to nie muzyka..

sygna1o.jpg

Opublikowano

Ja powiem tylko tyle

JP to jest tylko kultura masowa tak naprawde ; )

Ale co im to da ze w piosence slyszysz tylko : " O Kurwa jebać Policje ! CHWDP ! JP na 100%"

Bez sensu to jest

Tak samo jakbym zrobil Kult JSP --> Jebać Straż Pożarna

Wymyslic do tego haslo np : Nienawiść do Straży Pożarnej wynioslem z domu

I co to daje , nic ^^

A najlepsze jest to ze jak przychodzi co do czego to Ci Jp-kowcy okazuja sie konfidentami

Ale to taki detalik ; )

@Down

Dobre Hahaha xD

Albo ja Ci nie wbijam na chate z sikawka ...

xDD

ichigonapisblb.png

Opublikowano

to faktycznie jest gówno, nie muzyka . .. choć na reggae każdy tak może powiedzieć, ja oczywiście nie potwierdzę... ale firmy tylko "jeden buch" mi się podoba reszta to syf, JP(wymyślone żeby dzieci nie robiły błędu pisząc CHWDP), CHWDP itd

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

..Czasami lubie sobie puścić Firmę jak gram w rożne gry : D

@Down Idz ty lepiej słuchać swoje Ragge,,,a nie przynudzać tu ;]

Opublikowano

UP o ile się nie myle to on prosił o opinie więc swoje opinie daliśmy :)

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Tak, czasem lubie posłuchać Firmy. Podoba mi się "Misja" i pare innych. Osobiścię wolę Hemp Gru i Molesta Ewenement, lecz Firma najgorsza nie jest. :> 

dokladnie

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

moim zdaniem firma jest zaje**** i ma spoko nuty

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

no dobra " gdyby nie było policji " co by było.. ubóstwo wiadomo ale nie o to tu chodzi.. bo myślisz czemu tz. Raperzy przypierdalają się do Policji.?

Wiadomo

nadużywają władzy i to jest szczera prawda

czują się nad...

no i tak, co jest jak ktoś dostaje za niewinność 9 lat.. np?

i tak..

w reggae też występują róźne teksty prowadzące do nienawiści do policji.. " czemu mamy mieć zabronione to co stworzył bóg,czemu policja zamyka w bramach moich ziomków , "

bo to jest prawda..

marihuanne stworzył bóg ( kto wierzy w inną wiarę to wierzy że jego bóg stworzył to , o ) to czemu jest ona zabraniana..

marihuana nie ma takich aż mocnych wpływów na człowieka jak inne świstwa, np ekstazy,strzykawki. etc..

WIĘC CZEMU DO CHUJA TEGO NIE WOLNO PALIĆ?

"Firma Chcesz Tego"

i ja jestem za tym że POLICJA TO GŁU.. krwyy.

waldekenergy2.pngwaldekenergy3.png

Grafik ;*

Opublikowano

nie słucham, nie lubię ...

marihuanne stworzył bóg ( kto wierzy w inną wiarę to wierzy że jego bóg stworzył to , o ) to czemu jest ona zabraniana..

marihuana nie ma takich aż mocnych wpływów na człowieka jak inne świstwa, np ekstazy,strzykawki. etc..

Hahahahaha ubaw po pachy. btw. to Policja stanowi prawo tak ? ale czy Oni to wymyślają ? czy może przychodzi to do nich z góry ?;> mhm...

a jak już mówisz o ziomkach yo reggae ^ to nie pretensje mają do rządu a nie do P :)

Opublikowano

Czekałem na taki temat :D

Słucham Firmy lecz 90% z was wszystkich nawet nie wiedzą co to znaczy JP ...

Wszyscy cały czas Jebać Policje, Nienawidze Psów itd ...

JP to znaczy Jestem Porządny.

Moim zdaniem mają dobre nuty.

Nie jestem zagorzałym fanem itd. ale jednak nosze koszulki JP ze względu na przekaz.

Dla małych gnojków, którzy tylko zobaczą psy to odrazu JP, JP to polecam sobie posłuchać piosenki :

http://www.youtube.com/watch?v=mAGO77KLDr4

Pierwsza zwrotka Bosskiego.

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

sory, ale lubie porządny HH, Rap

a nie jakieś Krakowskie ścierwo którzy mawiają " WEZ DO RENKI DZOJNTA I ZAJEB MACHA U HUH HU HU BUA HA HA WBEUWAHE WAHEUAH "

sorry,

chcesz cos dobrego ?

to wg mnie, zasługuje na szacunek.

To jest tylko moje zdanie i nie bij mnie za nie.

71170943.jpg
Opublikowano

może i masz racje ale niemów że wszystkie nuty firmy to ścierwo posłuchaj sobie firma- mam wyjebane (i remix )

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

Mam wyjebane , 3 kozakow wyporzyczyło audi r8 i jakąś motorówke i udają wielkich hip hopowcow , Wogle jak oni się nazywają Pomidor z Legnicy , boski roman to nie są prawdziwi raperzy mowisz ze zaczołołeś słuchać tego 4 lata temu , wczesniej nikt tego nie sluchal bo tak naprawde nie bylo czego słuchać . Jak chcesz zobaczyć co to prawdziwy rap to posłuchaj Magia i Miecz Kalibru 44 , tak naprawde na K44 opiera sie cały polski hip hop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...