Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expienie Body Od 1 Do 90 Bez Sm

Sokrorov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Początku Staty :

1 Robimy 2:1 Vit:Str Gdy wymaksujemy Vit i Str robimy DEXA na Full i na koniec dajemy w INT gdzie podajże na 99 będzie go 50 jak dobrze pamiętam

Broń : 2 Ręczna poprzez to że ma Wysoki DMG np Glewia 9+ ma 98 Ataku Podajże czyli więcej niz Szeroki 6+

SMocze monety mozecie dokupic do celu na przepustki do v2 i pierscien expa

1lv do 3lv Expimy na Psach ponieważ są one słabe i zabiorą nam małą ilość Yang

3-6 Expimy na Wilkach szybko nam zejdzie ponieważ dużo Grup wików jest przy M1 Quest:na 4 lvlu mamy Quest u biologa Wykonujemy go i Dostaniemy Zbroje 3+

6 Lvl : Ulepszamy itemki Gdy mamy wiecej niz 10k robimy sobie itemki Zbroje na 6+ i Glewie na 6+ i tarcze min 4+

6-10 Expimy na wszystkich Dzikach jest ich dużo więc jak mamy zbroje 6+ i Glewie 6+ to bierzemy spokojnie po 4-5 Grupek Quest:9 Lv znowu u biologa ale nie polecam go robić ponieważ nic prawie z niego dla nas nie wypadnie Miecz 3+ ale to jest słabsze niz Glewia 3+ nawet .

10-15 Bierzemy po 2 Grupki Niedzwiedzi aż do 15 Levela i kupujemy Pajęczą Włócznie na 14 i robimy ją 5+ minimum

15-20 Jeżli mamy Pajęczą Włócznie 5+ to bierzemy questa z Metinem Bitwy i dostaniemy KD 1-2 i wkładamy go do itemka lub sprzedajemy a potem idziesz expic na zaprzysiezonych w M2 na 15 lvlu musisz miec min 7+

a jak nie to Tygryski do 18 jak wbijemy 18 robimy zbroje 6+ i wkładamy jakieś kd 2+ i na zaprzysieżone do 20

20-35 Dzikusy w M2 mało kto tam expi więc z zbroja na 18 6+ bieżemy po 3 Grupy a potem całego spota

35-40 kupujemy zbroje na 34 i Robimy 5+ i najlepiej Riba 6+ z KD Potwora 3+ wtedy bedzie naprawde szybko i do 40 na pustyni jedziemy

40-50 na 42 kupujemy zbroje i robimy 5+ z KD i do 48 expimy na BO a potem Kupujemy Łuske i 5+ robimy gdy bedziemy mieli Łuske to do V1

48-60 V1 Szybko Expimy biezemy na poczatku po 1 Grupce no i coraz wiecej ( możemy zarobic ! w v1 dropi Łuska która sprzedajemy po 1kk )

60-66 Red Lass na 61 Robimy Boga Smoków i na 6+ z 2 KD ale nie wymagane i Magneta na 65 kupujemy robimy 5+ i bedzie sie szybko expic

66-75 v2 na 70 Zbieramy kase i kupujemy Stal i robimy 6+ z KD a jeżli zostanie coś to miecz zalu na 8+ sprobojcie zrobić

75-85-:Las Duchów musimy miec Aure na G1 lub na M5 minimum stalke na 8+ bodziami i Magneta na 9+ oraz Sokola 9+

85-99 Antlandyda Tu juz bedzie duzo expienia ale wartego ponieważ duzo Golda wypada z Mobów to szybko zyskamy pieniadze i potem all itemy bodziami robimy na 99+ i zostaje PVP :]

Jak robimy skile?

1 Skila jakiego maxujemy to jest Aura Miecza Gdy wejdzie na M1 na 17-21 Lvlu robimy Berserka na M1 Potem Wir Miecza i Wybieramy Między Szarzą a Trzystronym ja wybrałem Szarze osobiscie poniewaz Stun :]

i na 99 robimy all na P

Legenda skili :

M-Master

G-Grand Master

P-Perfect Master

Błąd w nazwie tematu do 99 prosze o poprawienie

Poradnik By me i ja sam sprawdzałem tak ja grałem i nie pozwalam kopiowac na ine forum bez mojej zgody !.

zalmicie2.png

Gdyby Turcji nie było Silkroad Stałby 4ever

A Turaski Doładuwują Konta Ryżojadom z Joymaxu

A my MPC Forum Nie tolerujmy Turasków i Ryżojadów ^^

Pasjonat
Opublikowano

35-40 kupujemy zbroje na 35 i Robimy 5+ i najlepiej Riba 6+ z KD Potwora 3+ wtedy bedzie naprawde szybko i do 40 na pustyni jedziemy

Wyłapałem mały błąd:P Zbroja jest na 34lv a nie na 35:P A tak ogólnie to fajny poradnik;)

:)
Opublikowano

to jest na pl czy priv??

jak na pl to zrobiles blond

66-75 v2 na 70 Zbieramy kase i kupujemy Stal i robimy 6+ z KD a jeżli zostanie coś to miecz zalu na 8+ sprobojcie zrobić[

Mialo byc bez sm

2149k6b.jpg
Opublikowano

Antladydy nie ma ale jezli ktos gra na US albo JP to co tam dopisałem Przepustki mozna tez kupic za 1kk

zalmicie2.png

Opublikowano

poradnik bardzo ogulny .. i najlepiej się samemu wyczuwa gdzie najlepiej expić.. ale komuś się może przyda

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Wiesz Bertek to nie tak że muszicie grać według tego co tu jest napisane to moja rada i ja gram w ten sposób itp

i prosze o dawanie swoich rad i dawanie 5* ^^

zalmicie2.png

Opublikowano

ale do 10kk kupisz :0

zalmicie2.png

Opublikowano

UP przecierz ich nie da sie przekazac

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

ups tez racja .

zapomniałem

zalmicie2.png

Opublikowano

Odpowiedz mi na jedno pytanie. Jaki masz lvl na PL? Wbiłeś chociaż ten 70 - 75?

60 - 66 Red las? Na 75 lvlu żal +8? 76 - 85 zwykły las? Chłopie, PL to nie priv.

Od 60 zaczyna się drop w v2 - siedzimy tam do CONAJMNIEJ 78 lvla. Wtedy zaopatrzamy się w stosowne eq (tj. tarcza 15 blok, butki feniksa +9 itp) i idziemy do red lasu.

Nie wiem czy wiesz, ale nawet jak Atlantyda będzie, tylko nieliczni będą mogli tam expić. Mobki nie biją po 500 tylko po 2k - 3k. Skille P to podstawa.

Pozdrawiam.

Opublikowano

jezeli to ma byc na priv to na niektórych masz konia od razu:P ale body z 2 reczna ma wiekszy dmg ale ja wiem czy taki dobry? tylko na konia raczej

xxx

Opublikowano

Dużo błędów ale za staranie się dam 3 *

Zdejmijcie ze mnie teraz 2 0 % Pls

Robie konta na priv serwerach.

Szukam Najlepszego P serwera.

Opublikowano

Dodaj do poradnika że od 25-35 można robić sobie misje na bojowca kto chce ;P

Lubie kotlety z jajkiem.

Opublikowano

Up: Na pl'u są 90+ , więc jak nikt nie dobił ? ; o

Jeżeli to dotyczy PL : 2/10

Jeżeli priv : 5/10 ..

20-35 Dzikusy w M2 mało kto tam expi więc z zbroja na 18 6+ bieżemy po 3 Grupy a potem całego spota -- Do 26-27 na dzikusach, potem exp jest koszmarny ...

40-50 na 42 kupujemy zbroje i robimy 5+ z KD i do 48 expimy na BO a potem Kupujemy Łuske i 5+ robimy gdy bedziemy mieli Łuske to do V1 ona 300k warta.

48-60 V1 Szybko Expimy biezemy na poczatku po 1 Grupce no i coraz wiecej ( możemy zarobic ! w v1 dropi Łuska która sprzedajemy po 1kk )

60-66 Red Lass na 61 Robimy Boga Smoków i na 6+ z 2 KD ale nie wymagane i Magneta na 65 kupujemy robimy 5+ i bedzie sie szybko expic Haha. red las 60-66 ? co za low ...

66-75 v2 na 70 Zbieramy kase i kupujemy Stal i robimy 6+ z KD a jeżli zostanie coś to miecz zalu na 8+ sprobojcie zrobić miecz żalu +4 trudno mieć, a Ty o +8 pierdolisz, i to bez is? pozdrawiam.

75-85-:Las Duchów musimy miec Aure na G1 lub na M5 minimum stalke na 8+ bodziami i Magneta na 9+ oraz Sokola 9+ w lesie? chyba kpisz... tam na 60 już expa nie ma .. ;x Zrób stal +8 magneta +9 na pl bez isa.

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

To miałobyć na PL ... na PL masz złotą +9 i wielki +9, Aura P wir P berek P ? stuknij się w łeb.

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

Ja polecam build AURA --> WIREK --> 3 STRONNE --> SZARŻA --> BEREK...ponieważ jak macie MH to po co tracić punkty skilli (ja mówie o P serverach, co innego na PL'u ;p)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...