Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Celownik

czujesienad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was, nie wiem, czy jest taki temat, ale chyba nie. Więc piszę na szybko. Bo dziś zacząłem grać w WOT i przegrałem już 3 mecze. I chodzi mi tu o celownik. Otóż czy da się przybliżyć ? Tylko nie scrollem od myszki bo mi nie działa, ale na klawiaturze się da ?

2ufgk6u.png

Opublikowano

Lewy Shift

A i taka dobra rada, nie ucz się celować na automacie (ppm) tylko celuj ręcznie w boki i tył.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Jest automatyczne celowanie ? nie wiedziałem ...

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Jest automatyczne celowanie ? nie wiedziałem ...

Chodzi o to, że jak klikniesz ppm na czołg to celownik ruszą się wraz z zaznaczonym czołgiem dopóki jest on podświetlony - już rozumiesz co miałem na myśli mówiąc "automatyczny" ?

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

:D ale jaja .

Musze przetestwać.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Używanie automatycznego celowania = +100 do noobstwa. Zresztą spróbuj jak chcesz to się sam przekonasz , każdy kto jest pro to sam celuje i lepiej na tym wychodzi , automat celuje w kijowe miejsce , jakby w ammo albo silnik celował to moze bym uzywał sam ale tak to bezsens

Opublikowano

Używanie automatycznego celowania = +100 do noobstwa. Zresztą spróbuj jak chcesz to się sam przekonasz , każdy kto jest pro to sam celuje i lepiej na tym wychodzi , automat celuje w kijowe miejsce , jakby w ammo albo silnik celował to moze bym uzywał sam ale tak to bezsens

Nie obrażaj innych niby dlaczego jak go używam to jestem noobem. Tak owszem celuję sam jak snajpię czy stzrelam w ruchu, ale automat przydaje się przy attack & hide, tak właśnie zniszczyłem 7 tierem 9 tier. I po prostu każdy celuje jak mu lepiej. Jakby był ona taki zły to nikt by z neigo nie korzystał, a skoro sam uważasz, że jest on zły to lepiej dla cb bo wróg nie umie cię przebić.

Opublikowano

Automatycznego celowania się używa się w określonych sytuacjach. Jak strzelasz z przeciwnikiem, to przed wyjazdem za osłony odpalasz auto-aima a jak juz wyjedziesz to w trybie snajperskim masz juz skupiony celownik i możesz szybciej wycelować

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...